Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysokaaaaa

Ten chłopak jest za niski!

Polecane posty

Gość 4 lata byłam z facetem niższym
ja też mam 173 cm. Niby przeciętnie, ale mam czasem wrażenie, iz polscy mężczyźni są strasznie niscy... :O

Gość Wysokaaaaa
No ja wcześniej byłam z chłopakiem 186, wysportowana sylwetka, szerokie bary... To tak dziwnie mi troszkę teraz. Ale się przystosuje, warto dać mu szanse;P

Ja stawiam nawet bardziej w okolicach 170 cm... Ta średnia wzrostu u polskich mężczyzn :)

Gość Wysokaaaaa
Panowie z czołówki politycznej zaniżają Polakom średnią:P

Bartdzo możliwe, ze nawet 170. mam mnóstwo kurdupli- kumpli. Żeby znaleźć takiego z 187 to aż w Wielkopolsce znalazłam (mam do niego bagatela z 600km :D

:D:D dokładnie:) Dziś idę do kina z kolegą - tylko kolegą :P Ma 176 cm wzrostu. W butach będę miała 180:) ale nie zrezygnuję - lubię wysokie obcasy :)

To trochę chamsko wygląda jak kobieta wysoka a facet niski taki cieć plącze jej sie pod nogami:P ale na ulicy widuję dużo takich par. Ale jest też kwestia wagi, bo jak kobieta wysoka i drobna, to okej, ale jak ma te 175 i 80 kg a on 172 i 60kg to już inna bajka:o

Gość Wysokaaaaa
E tam, nie jest tak źle. Jest wielu wysokich. Większym problemem jest ich zaniedbanie, niechlujstwo. Dobrze, że mój nowopoznany knypek wygląda jak młody bóg:D Co prawda klęczący młody bóg, ale zawsze..:P

Gość Wysokaaaaa
"Mój kumpel (170cm) mówi zawsze, ze w poziomie się wyrównuje " Heheheh:D No i racja!

Gość
Jak niski to zawsze może przypakować i ją na rękach nosić po ulicach. Nikt na różnicę wzrostu uwagi tedy nie zwróci. :P

Dziekuję :) Wiecie, ja już jestem "starsza pani" bo po 30-tce, a w moim przedziale wiekowym coraz mniej tych wysokich i wolnych :D

Gość
Kula w łeb dla każdego faceta poniżej 180 cm. i każdej kobiety poniżej 170 cm. Ustawowo. Nie będą nam się tu kurduple pałętać po kraju. Żal.

Gość
Poprawka dla kobiet. Poniżej 175 cm. odebranie obywatelstwa i wszelkich praw dotąd przysługujących. Poza tym pieczęć na czole informująca o haniebnym wzroście, podatek od niskiego wzrostu w wysokości 10% osiąganych przychodów i "kurdupel" w dowodzie osobistym przed nazwiskiem. Było jeść kaszę w przedszkolu a nie wybrzydzać!

Mam 174 cm wzrostu i też nie chciałbym mieć wyższej od siebie dziewczyny. Do tej pory miałem takie 160-170 cm i było ok.

Gość
Wydać niskich mężczyzna na pośmiewisko kobietom a następnie do lasu i odstrzelić. Kurwa, jak można być tak pustym lachonem?! "Wstydzę się przy ludziach chodzić w szpilkach" - A to jego wina, że macie kompleksy?! Ja mam 188cm ale jak bym się dowiedział, że któraś z moich znajomych tak postępuje w stosunku do ludzi to zajebałbym młotkiem w ten pusty łeb.

Gość
Nigdy nie segregowałem dziewczyn wg. niska - wysoka. Albo była czarująca albo nudna. Tyle.

Gość a to figa
gdyby ten chłopak naprawde odpowiadal autorce z charakteru i wygladu to nie robilaby problemu z tych 2cm:o ale ona wyraznie szuka dziury w calym

Gość dojrzała kobieta 45
Rozumiem autorke doskonale. Nie dyskryminuję niższych facetów ale nie musze sie z nimi spotykać. Miałąm męża tylko 2 cm wyższego, garbiłam się, nie nosiłam wysokich obcasów i źle sie z tym czułam mimo że miał piękną twarz. Potem zawsze szukałam wyższych. Tak żeby w każdych butach być conajmniej równa, nie wyższa.

Gość Feel the rhythm
Ja mam 176 cm :) Zawsze marzylam, ze bede miec wysokiego chlopaka, by byl wyzszy ode mnie. No i stalo sie...Poznalam chlopaka nizszego. On ma 170cm ;) Wyda sie to dziwne, ale to mi wcale a wcale nie przeszkadza. Stojac obok niego nie widze tego, ze on jest nizszy, dobrze sie przy nim czuję. O zgrozo nawet chodze przy nim w butach na 9 cm :D Życie czasem plata figle ;)

Gość Feel the rhythm
Poza tym wisi mi to co mysla inni, a niech sie smieja! Śmiech to zdrowie:D Dla mnie liczy sie to co ja czuje i jak ja sie czuje przy moim Skarbie. Dla niego tez moj wzrost nie jest problemem. Jest dumny z tego ;)