Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _potworna_maruda

TYLKO JEDNA tabletka Yasminelle.

Polecane posty

Gość _potworna_maruda

moja sytuacja jest identyczna jak osób, które piszą: "błagam pomóżcie-brak okresu-nie ciąża". czuję się jak przed okresem i nic już od 5 dni... boli mnie brzuch, przechodziłam wszystkie złe humory itd., ale czuję się tak, jakby coś mnie zablokowało. dosłownie :) dodam jeszcze, że mam za sobą jedno dość traumatyczne przeżycie z listopada + durne eksperymentowanie z tabletkami anty... tj. wzięłam jedną w pierwszy dzień okresu, ale stwierdziłam, że nie chcę więcej (!). jak wiadomo, działają one w pełni po takim zażyciu, więc stwierdzam, że pięknie rozregulowałam sobie mój zawsze stały cykl... myślicie, że to tak działa, że dobrze stwierdzam? aha, nie współżyłam jeszcze (!) i do lekarza raczej się dodatkowo w tej sytuacji wybieram.

Gość Katarzynka123456
Tak oczywiscie z emoze to byc przez tabletkę. Ja np wzielam w lipcu jedno opakowanie Yasmin i rzucilam je bo cuzlam sie koszmarnie, do ginekologa nie psozlam. Mialam okres co 2 miesiace tak mi sie rozregulowal;/ dopiero na poczatku października poszlam dostalam Yasminelle i jestem szczęsliwa:)