Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artamka

chce schudnac i to zrobie!!!!!zapraszam te ktore sa zdecydowane

Polecane posty

Gość malaaaaaa
Trzymam kciuki. wiem ze to mozliwe, w sumie ja stosuje diete punktowa i schudlam z 64 na 58. Moja ciotka warzyla podobnie co Ty (30lat) po wizycie u dietetyka, dobrych radach juz ma 30kg mniej :) zycze powodzenia i napewno zagladne tu do was od czasu do czau :)

Gość malaaaaa
popieram kolerzanke wyzej, nie warzyc sie czecsiej jak raz w tygodniu o tej samej porze :)

Gość pralinka2
mala mi, przestan tyle krzyczec i sie wymadrzac, bo prawda jest taka, ze 95% kobiet, ktore stosuja rygorystyczne diety i chudna po 20kg w 3-4 miesiace, nie utrzymuje tego spadku, wrecz powraca do wagi wyjsciowej+ jeszcze 5kg. Lepiej zeby chudla 2-3kg miesiecznie ale TRWALE.

Gość malaaaaa
pralinka dokladnie lepiej jest chudnac pomalau ale trwale....

wtchodze z tego zalozenia rowniez bede zadowolona jak 2-3kg bede miesiecznie chudla to do wrzesnia to jest prawie 18kg wiec supr:)

Gość daria*
dziewczyny a co powinnam jeść żeby schudnąć te 2-3 kg i czy aerobik dwa razy w tygodniu po godzinie wystarczy

Gość daria*
no tak jak pisałam na poprzedniej stronie ważę 57 a chciałabym o 2-3 kg mniej tylko ze ja już chodzę na aerobik od dwóch miesięcy i żadnych rezultatów nie ma poniżej wklejam moją poprzednią wypowiedź hej kobietki ja też się przyłączam do was w prawdzie chciałabym schudnąć z 2-3 kg ważę 57 -jeśli waga dobrze pokazuje a chciałabym mieć te 55 -54 kg a przytyłam przez pracę pracuje jako księgowa czyli osiem godzin siedzę przed kompem i to mi szkodzi od dwóch miesięcy chodzę na aerobik i nic nie schudłam może podpowiecie mi co powinnam jeść aby zgubić te parę kg no i zależało by mi na pozbyciu się fałdki z brzuszka bo nie mieszczę się w spodnie * jak myślicie po jakim czasie mogę zauważyć rezultaty ze schudłam

Gość malaaaaa
Daria napewno aerobik nie zaszkodzi a pomoze. Jezeli chodzi o jedzenie to powinnas jesc wszystko ale w umiarze...najlepiej 5 razy dziennie male porcje....duzo warzyw, owocow (ale z owocami slodkimi nie przesadzac), nie unikaj tluszczy typu margaryna do chleba, oliwa z oliwek czy tluszcz ktory znajduje sie w orzechach te tluszcze bardzo poagaja w chudnieciu...mozesz liczyc kalorie tak zeby nie przekraczac 1200-1500kcl....

Gość malaaaaa
a najlepiej zrob tak ze spisuj przez caly dzien wszytsko co ztjadlas...a na koniec dnia przeanalizuj czy to wsyztsko bylo Ci potrzebne (tu chodzi o wyeliminowanie przekasek,slodyczy) ja od jutra zaczynam od nowa po swietach. W swieta ciezko bylo sie pilnowac!

Witam Was :) Jestem razem z Wami :) Własnie 15 minut temu zjadlam moja ostatnia kanapke z buleczka. OD dzis juz od dzis zaczynam walke z kilogramami :) Plan mam taki od jutra zaczynam diete Kapusciana, lubie kapuste wiec nie bedzie problemu. przez 7 dni bede ja stosowac poźniej przejde byc moze na SB. Od dzis pije przynajmniej 4,5 litra wody niegazowanej, I wlasnie dzis zapisuje sie na silownie, minimalnie 3 razy w tygodniu silownia. A Wy jakie macie plany by pozbyc sie tluszczyku ???

Gość malaaaaa
Ja juz zaczelam, moje sniadanko to kawka z mleczkiem, kanapka z maselkiem i duza iloscia papryki :) i pamaranczka. Musze chyba zaczac spowrotem na silownie chodzic, jestem zapisana, place a nie chodze :/ tylko ze ja czasu nie mam :(

Gość malaaaaa
kawa_69 mysle ze nie ma problemu :) im wiecej nas tym razniej i wieksza mobilizacja :)

Gość znikajaca
Hej Dziewczyny :) Ja chętnie się przyłącze. Szczerze powiem ,że nie chce mi się za bardzo brać za diete ,ale muszę heehe :)) Waże powyżej 80 kg (nie wiem dokładni) a mój wzrost to 173 cm :)) Haaa duza nadwaga ,ale wiem,ze mi się uda :) Zaraz ide się wykompać , ubrać , ładnie pomalować , lece na sklepy , musze sobie zakupić herbatki :) Czerwoną i zieloną. Na początku postanowiłam zacząć drastycznie , nie wiem czy dobrze robie ,ale ja muse poczuć głód ,bo inaczej wydaje mi się ,że wcale sie nie odchudzam i popadam w strach. Od dzisiaj zero : słodyczy , alkoholu , białego pieczywa , gazowanych napoi , słodzonych soków, fast foodów oraz wszelkich innyhc \"pustych kcal\". Autorce topicu i całej reszcie wspaniałych kobietek życzę powodzenia i wytrwałości :) Do lata będziemy super wyglądać.

Czesc dziewczyny :) Tak jak pisałam wyzej dzis zaczynam z wagą 74 kg. Uda mi sie mam nadzieje zejsc do 65 kg :) wiec moj cel juz znacie :) Wypilam juz dzis z 3 litry wody zjadlam zupke i narazie jest ok glodu nie czuje :) Mialam isc na silownie ehhh z tym gorzej, siostra przywiozla mi swoje malenstwo bo pilne sprawy ma wiec cwiczonka od juta :) Trzymajcie sie dziewczyny ja wierze ze lato 2009 bedzie dla nas sezonem skompych strojow kompielowych :) pozdrawiam :)

ja tez juz powoli zaczynam walczyc,niech mi sie tylko ten okres skonczy..... ja 12 kg:) start 62kg:/ tak mi dzis wyszlo na wadze a tydz temu bylo 60:/

Gość malaaaaa
dziewczyny tylko sie nie glodzcie to nie jest dobra metoda. Owszem schudniecie szybko ale kiedys musiacie wrocic do normalnego jedzenia co spowoduje powrot zrzuconych kg plus extra kilogramy. Ja mam za soba dzisiaj: sniadanie 1xkanapka z maslem i duza iloscia papryki kawa z mlekiem w pracy kanapke j.w. na obiad rosol z makaronem kolacja udko gotowane bez skory w przerwach owoce...czyli zjadlam dzisiaj 16pkt a powinanm 18 ale ze brakuje mi porcji zdrowych tluszczy to ide pochrupac pistacji troszke :)

Gość malaaaaa
i tak sie zastanawiam co sie stalo z autorka topiku??

Gość blanka1233
hej dziewczeta mozna sie do was przylaczyc;)?;) ja rowniez mam bardzo duzo dozrzucenia ;) waze 96kg (przed swietami teraz boje sie stawac na wage) i moim wielkim celem jest 65 jakby bylo 70 tez bylabym szczesliwa;szukam silnej motywacji i w tym roku koncze liceum postanowilam sobie ze do matury ubedzie mi 20 kg;) chcialabym aby sie udalo planuje zdrowe jedzonko i ruch cwiczonka raczej w domku kupilam sobie juz fajna skakanke z licznikiem i powiem wam ze swietna sprawa;) zrobilam przed chwila zaledwie 400 skokow a juz czuje jak wszyskie miesnie pracuja ;);)mam nadzieje ze nam sie uda ale musimy walczyc nie dac sie i w chwilach slabosci miec przed oczami nasza motywacje ja wiem ze latwo sie mowi trudniej zrobic bo proboje od lipca sie odchudzac ale mi nie wychodzi:(( alestaram sie praktykowac takie myslenie ze jak mam okazje do jakiejs pokusy to sobie mowie ze to chwilowa przyjemnosc....i czasem sie udaje a czasem zapominam o diecie byle cos slodkiego zjesc i tak to juz jst z moja slaba wola ;) nie opedzi sie pewnie od grzeszkow ale to normalne nie da sie od razu tak radykalnie zmienic zywienia ktore tyle lat sie stosowalo wiec nie chce odmawiac sobie wszystkiego co by sie pozniej nie rzucic ;).....co sadzicie o tej skakance dobry pomysl/? slyszalam juz rozne opinie i nie wiem co myslec;) ale w sumie fajnie poskakac;)

Gość blanka1233
GDZIE wy kochane jestescie ?;) czyzby juz sie wszystkim znudzil ten topik

dzieki, mam przyzwolenie, za co bardzo dziekuję :) wieczorem tu wróce i napisze coś o sobie.

witajcie:) mozna sie przylaczyc? ja juz tez mam doscy mojej nadwagi, i pragne schudnac ok 15 kg, jakby byklo to nawet 10to juz bede zadowolona..pragne wygladac normalnie:(...mam 170zm wzrostu, i waze 75kg;(.. naprawde sa okresy kiedy chudne z 2-3 kg i od razu schodzi mi z boczkow, ale niestety nie umiem tego utrzymac..mam jeszcze problem poniewaz mam niedoczynnosc tarczycy, i niestety, ale jest mi troche ciezej zgubic kilogramy...mam dwa postanowwienia noworoczne i to jest wlasnie jedno z nich....chcialabym dobic chociaz do tych 60kg...jakby bylo 65 to bym byla szczesliwa:):)...takze, ja zaczynam od nowego roku, poniewaz jutro ide na impreze:)...ale Od NOWEGO ROKU...obiecalam sobie, i mam nadzieje, ze bedziemy sie wspierac:) a teraz uciekam na zakupy:P:*:*:* zajrze potem