Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la vida loca

Śmieszne szaleństwo sylwestrowe!

Polecane posty

Gość la vida loca

Na które się forum nie wejdzie tam szaleństwo sylwestrowe " gdzie spędzę sylwestra?; z kim?; jestem załamana bo w tę noc będę sama!; nie mam gdzie iść.; nikt mnie nie zaprosił; och, ach - to takie straszne" Ludzie, przecież to dzień jak każdy inny!Czym tu się tak ekscytować?

Gość bardzo słusznie

Gość Piękny Baltazar
Myśle że ludzie bardzo boją się zostać samotnie w te noc ze względu na przymus zabawy :classic_cool: I stąd ta panika połączona z euforią

Gość Piękny Baltazar
Aha, no i w sylwestra każdy ma okazję się przekonać ile tak naprawdę znaczy dla innych ludzi :classic_cool: Jeżeli nikt cie nie zaprosił... :classic_cool: To raczej dużo nie znaczysz dla nikogo.

Gość
:D można cieszyć się drobiazgami

Gość
Lubię być sama, robić na co mam ochotę :D.

Gość Piękny Baltazar
Nie kłam :classic_cool:

Gość
Nie cierpię imprez, nie bawi mnie to, wolę być w domu.

Gość la vida loca
purpurowy murzyn - nie znasz mnie,więc nie obrażaj,bo to świadczy wyłącznuie o tym, że jesteś chamem i prostakiem do Piękny Baltazar - rozumiem, że jest strach przed samotnością, ale nie rozumiem tego jak te biedne (głównie dziewczynki) rozpaczają, że spotkała ich wielka tragedia bo nikt ich na sylwestra nie zaprosił a to taki ważny dzień

Gość la vida loca
purpurowy murzynie cóż za inteligentna odpowiedź- naprawdę na poziomie!! Tylko pogratulować. Ale skoro piszesz tyle o łajdaczeniu się na imprezach to mam ogromne wrażenie, że sam to robisz. Pozdrawiam Pana jakże mądrego i kulturalnego

Gość la vida loca
a tak na marginesie,jesli nie jesteś zainteresowany rozmową na dany temat to po chorobę tutaj wchodzisz i się wypowaidasz?!

No ja to sie tylko modle zeby nie miec monstrancji w sylwka. Bo to na serio moze byc problem.

no tak, podszywanie się pod kogoś purpurowy murzynie to równiez przejaw ogromnej inteligencji i jakże wielkiego sprytu!! Kurczę,normalnie aż mi się Ciebie żal zrobiło biedny człowieczku :)

zochaa - wybież się do ginekologa to da Ci coś na przesunięcie albo spróbuj metodę z piciem i jedzeniem kwaśnego - ja tak robiłam dawno temu przed studniówką i powiem Ci,że pomogło :)

Murzynku,mamusia Cię w dzieciństawie za dużo biła, że jesteś takim nieszczęśliwym człowiekiem który żeby się dowartościowac musi trochę poubliżać innym?! Żal.