Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perumegasole

mam nadwage?

Polecane posty

mam 163cm i 2 lata temu przez chorobe (tarczyca) przytylam do 61kg i wygladalam jak monstrum. :-O Aby wygladac okej musze wazyc okolo 49-52 kg. Ale oczywiscie to zalezy od czlowieka i budowy.

Wg jakiegoś tam ogólnego wzoru powinnaś do tego wzrostu ważyć 54 kg, ale to nie zawsze się sprawdza. Ja mam 170 cm, powinnam ważyć 60 kg, a ważę 58 i wcale szczupło nie wyglądam. Ewentualnie kliknij w link w mojej stopce i policz sobie :)

jak myślicie picie kawy i wykluczenie słodyczy całkiem da jakiś efekt?;/ ja juz na wakacjach katowalam sie dieta warzywno owocowa i niewiele mi dala;/ nie chce caly czas zyc na dietach, zaznaczam ze ciagle sie ruszam, nie wiem czego nie chudne;/ slodyczy tez duzo nie jem...;/ a ostatnio przytylam 3 kg wogole nie wiem czemu... wykluczylam biale pieczywo, przyznam sie ze prawie nic nie jem. tyje ze stresu?:(

daj spokoj z dietami, po prostu cwicz. W pare miesiecy cwiczenia godzine dziennie 5-6 razy w tygodniu uzyskalam swieta figure. Kup cwiczenia na dvd i do dziela.

Gość
Ważę 61 :), nieładnie słowiczko.

10kg w 6 miesiecy to na luzie. 5razy w tygodniu ostry fitness minimum godzine. Zmiana jedzenia: zero slodyczy + kolacja skladajaca sie tylko z bialka (chude mieso, twarog, bialka jaj etc.) Powodzenia.

Jestem twojego wzrostu i ważę 44 kg, więc moja odpowiedź brzmi TAK, MASZ NADWAGĘ, schudnij dziewczyno.