Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajka

dziwne pytanie-tampon

Polecane posty

Gość sajka

czesc! mam problem.moze to i glupie pytanie,i nawet tak anonimowo glupio mi jest o tym pisac. Mianowicie mialam okres i przed wyjsciem na dyskoteke zalozylam tampon. {Potem troche wypilam i jak rano sie obudzilam,kompletnie nie pamietalam czy go wyjelam w nocy, po tym jak wrocilam do domu. Sprawdzalam i nic tam chyba nie ma,ale mam jakies straszne schizy ze on tam jest... Juz zaczynam sobie wkrecac rozne rzeczy, zaczyna mnie bolec brzuch ale to chyba tylko wymysly... Czy to jest mozliwe,ze ten tampon przesunalby sie gdzies dalej... Słyszalyscie o takich przypadkach?

Gość młoteczek 1984
raczej go wyjęłaś. Jeśli włożyłabyś do pochwy palec to napewno byś wyczuła sznureczek, sam tampon tak głęboko by nie zawędrował. nie martw się.

Gość sajka
dzieki, takiej odpowiedzi oczekiwalam ;p

Gość młoteczek 1984
nie ma sprawy :-D pozdrawiam !

Na pewno byś go wyczula przy pomocy palca, poza tym spróbuj kilka razy wykonać "parcie"- jak w ubikacji ;) - w razie czego jak jest mocno nasączony to powienien wyjść.

Gość szymuś
elo, sory że tu, ale bardzo chce zrozumieć, jakie są rozmiary staników xD ?? Czarna magia

Gość noemi 244
chodzi ci o rozmiar miseczki??rozmiar : 75,80,85,90 itd A B C D DD ...

Gość szymuś
chodzi o jakąś tabelke, czy A60 to jest najmniejsze a K największe i co jest większe a75 czy b60, nie czaje tego w ogóle xD

Gość No tak tak tak
Najmniejsze jest A, pozniej B, C, D, E jesli chodzi o miseczke, natomiast 70, 75 itd to obwód klatki ;)