Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka_23

potrzebuję rady kogoś mądrzejszego

Polecane posty

Gość psyt
skoro kocha ja a z tamta chce byc to po co to ciagniesz;/? pomysl o tym ze gdyby ona chciala z nim byc to juz dawno puscil by cię kantem

Gość psyt4
skoro kocha ja a z tamta chce byc to po co to ciagniesz;/? pomysl o tym ze gdyby ona chciala z nim byc to juz dawno puscil by cię kantem

Gość osoba_trzecia
Gwiazko - on zapewne kocha was obie - odpowiada ci to?

Gość gwiazdka_23
Nie dam sobie z tym rady... ehh:(

Nie da sie kochac dwoch osob naraz.Mozna byc zauroczonym ale nie kochac :/ Dasz sobie rade i na pewno to przezyjesz! Tylko nie daj sobie wmowic jakichs bajeczek. Na pewno go znasz na tyle ze bedziesz widziala czy klamie czy nie ;) Trzymam kciuki i daj znac jak sie tlumaczyl.

Gość gwiazdka_23
Dziewczyny... nie moge się zebrać w sobie żeby zacząc rozmowę:( Tak, wiem, że to beznadziejne, ale ja go po prostu beznadziejnie kocham. Najlepszej przyjaciółce powiedziałabym "nie jest ciebie wart słonko". Nie jest mnie wart? Może sama niejestem lepsza zeswoimi humorkami... tylko że one teżbiorą się z poczucia totalnej bezradności i tłumionego żalu... Zrobiłabym poprostu wszystko, żeby stan sprzed kilku dni utrzymywał się w nieskończoność. Może to tylko kwestia czasu i będęumiała zapomnieć o tym, co widziałam. I o tym, co teraz czuje:(

Gwiazdko ... poczułam smutek. Jest mi Ciebie bardzo, bardzo szkoda. Prtoszę napisz jak potoczyła się dalej historia Twojego życia. Trzymam kciuki.