Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsswrw

czy to normlane w zwiazku...?

Polecane posty

Gość gsswrw

potzrebuje obiektywnej opini, bo sama nie potrafie takiej wydac wrocilam dzis do domu po swietach spedzonych u rodzicow. moj chlopak wrocil wczoraj....w ciagu tego tygodnia tylko czasem na gg gadalismy, ale nie duzo. no w kazdym badz razie jestesmy juz w jednym miescie i ...? siedzimy dizs kazdy w swoim domu..... on pwiedzial, ze nie przyjdzie, bo dawno nie byl u siebie i chce posiedziec. ja nie bede etz szła do niego. czy to jest normlane, ze po dluzszym niewidzeniu sie nie biegniemy do siebie w szale miłości, czy to moze ooznacze, ze cos z nami nie tak? jestesmy razem z 2 lata i mamy po 28 lat

Gość kkjjkjkjkjkjkjkjk
nie wiem... ja sie ze swoim nie moglismy siebei doczekac...

Nie wiem... Może po prostu musicie trochę dłużej od siebie odpocząć? Ale skoro chcesz się z nim spotkać to idź do niego, dlaczego tego nie zrobisz?

Gość REAWGETE
no nie chce sie z nim spotykac, skoro on tego nie chce

obiektywnie? taka z was para jak z koziej doopy trąba

my spędzamy każdą wolną chwile ze sobą...nawet w święta ciągle byliśmy ze sobą :)

Gość REAWGETE
ano własnie.... początek końca chyba

Gość ja siemznam
jak widac tego szłau nie ma, dobrze sie czuł jak ciebie nie było i tyle

Zresztą, zamiast zadawać takie pytanie na forum powinnaś z nim szczerze porozmawiać. Tu ci nikt nie pomoże... Powodzenia :)

Gość nie potraficie doradzic
jasne jest ze on czeka na ciebie. to kobieta powinna okazać w tym momencie uczucia. powinnaś do niego pobiegnąć i zrobić mu super loda. to gwarantuje ze szybko z ciebie nie zrezygnuje. a ty się dziewczyno zastanawiasz? kwestia czasu jak znajdzie sobie inna.

Gość REAWGETE
tudziez kwestia czasu jak ja sobir znajde takiego co bedzxi e do mnie biegł w podskokach:P

ja tam nie wiem ---różni ludzie to i różne poglądy co do " normalności" ;-) U mnie normalne jest to ,że my po 12 latach małżeństwa nie możemy się siebie doczekać w łóżku , jak jedno pójdzie spać wcześniej od drugiego a co dopiero po kilku dniach..... ;-)