Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jego oczy kocham

zmruzone oczy

Polecane posty

Gość jego oczy kocham

co oznacza, gdy facet (w którym notabene jestem zakochana, a On o tym nie wie) podczas,, gdy ja coś mówię, to on mruży oczy i takimi zmruzonymi oczami, z kawałkiem uśmiechu, patrzy na mnie???

Gość nic nie oznacza
pisz on z malej litery bo to przeciez nie bostwo tylko normaalny czlowiek :p

Gość myśli sobie
przestań pieprzyć, wyskakuj z ciuchów! ;-) albo ma wadę wzroku.

Gość jego oczy kocham
Wadę wzroku może i ma, soczewki nosi :] ale tak patrzył tylko raz. i stałam przy Nim. A piszę z dużej litery, nie dlatego, że to On, tylko ogólnie piszę z dużej litery, imię, czy jakieś zaimek, tak się przyzwyczaiłam ;]

Gość jedna z wielu niewielu
na mnie nikt nigdy tak nie patrzył :((

Gość Chlebczo
ja Ci odpowiem. on wie, że na niego lecisz i stąd ten wzrok. a przymruzone oczy i błąkający się uśmiech to ewidentny sygnał że jestes dla niego atrakcyjna seksualnie

Gość jego oczy kocham
dzięki za komentarze. On mi serwował różne rodzaje spojrzeń. Na początku jakoś nie brałam tego poważnie, bo wiadomo ludzie się gapią często i ot tak. Ale to było bardzo często, za każdym razem gdy się widzieliśmy. Wtedy nie moglibysmy być razem, nawet gdybyśmy chcieli. Teraz zrobiłam pierwszy krok, i czekam jak mi odpowie. A w czasie czekania które nie wiem jak będzie długie tak sobie analizuje. I Was proszę o pomoc. :]

Gość jego oczy kocham
nie krótkowidz tylko dalekowidz jeśli już coś. I nto nie był pierwszy raz, kiedy rozmawialiśmy i wtedy nie miał tych problem ze wzrokiem :]

Gość jego oczy kocham
innym razem, gdy ja pochylona coś oglądałam, a On coś mówił innym. Nagle czuję czyjś wzrok na sobie, podnoszę głowę, widzę Jego i Jego oczy naprzeciw siebie. Patrzy na mnie, i nic nie mówi. Ja odwazemniam spojrzenie, trwa to około pół minuty. Świat staje w miejsscu, a w Jego oczach widze odbijające się Słońce. Nagle coś przywołuje nas na Ziemie, i odwracamy od siebie głowy. nagle ktos o coś Go pyta, a On speszony bąka coś bez sensu i powtarza to , o czym mówił minutę temu... Eh.. gdybym wiedziała, że On czuje to samo co ja w tamtej chwili..

Gość osoba_trzecia
Jak skończysz 15 lat to wszystko bedzie łatwiejsze :P

Gość jego oczy kocham
a co masz dkoładniej na myśli, bo może ten post miał mnie w jakimś tam stopniu obrazić, ale ja odpowiem Ci, że mimo, że 15 lat skończyłam parę latek temu, to z chęcią wysłucham i takiej opnii. Bo może rzeczywiście, człowiek stary a nie rośnie.

Gość Hahahahahahahah
Mój kolega się na mnie gapi - zakochał się we mnie! :D Ew. nienawidzi mnie :)

Gość klopotek25
jeśli nie raz nie dwa, a często to zakochał się.

Pewnie słońce go raziło więc mrużył oczy ;) a wy doszukujecie się w tym jakiegoś podtekstu.

Gość klopotek25
toć napisała, że słońce nie raziło i ze nie jestt krótkowidzem. I drugą sytuację też opisała. Tam słonca tez nie było. Wierzmy w romantyzm???

Gość oj baby baby
''Świat staje w miejsscu, a w Jego oczach widze odbijające się Słońce. ''

Gość to napisał facet
" Marzenie" Spotykam Cie każdego dnia, lecz pozostajesz mi obcą. Znam imię,lecz twoje myśli i uczucia są mi odległe. Jesteś kwiatem , który obawiam sie zerwać, aby jego piękno nie zwiędło w mej dłoni. Czysta i niewinna, pełna spokoju.Swiadoma swej wartości. Dumna. Gdy patrzysz w mą stronę, chowam sie w swym wnętrzu próbując odszukać słowa zdolne opisać piękno twych oczu... -nie znajduję żadnego. Onieśmielony twym blaskiem pragnę choć patrzeć w milczeniu. Podnoszę wzrok,by spojrzeć na twe oblicze. Łagodność lini twoich ust, ciepło, jakimi obdarza mnie głębia twych oczu, harmonia policzków Z nadzieją w sercu szukam chociaż jednej niedoskonałości, która pozwoliłaby mi uwierzyć,że istniejesz naprawdę. Lecz nie potrafię dostrzeć żadnej... ...a może ja snię?

Gość jego oczy kocham
o Jezu, a skąd brać pewność, że Ten to Taki jak z tego wiersza?

Gość jhmj
to znaczy że chce postawić ci klocka na klatę

Gość po błysku w oczach
piękny wiersz... Moment w którym Ty patrzysz w oczy mi W moim sercu tkwi nieprzerwany rytm Który jest wrogiem łez daje szczęście mi Wśród miliona dni mam nadzieję w nim Gdy patrzę na Ciebie, czuje klimat Nie wytrzymuje tępa, znów strzelam do nieba I w nim wciąż szukasz szczęścia Chcę mieć tutaj Ciebie bo jesteś tak piękna Pożerasz mnie wzrokiem, pożerasz mnie w nerwach I chyba już wiem jak Ciebie w końcu wyrwe Tak się patrzysz na mnie że chyba to i Ty wiesz Że chyba to i Ty wiesz...

Gość wkurzona cholera
patrz na źrenice - jak rozszerzone to leci na ciebie jak wąskie to niekoniecznie

Gość jego oczy kocham
gdy patrzył świeciły mu się oczy. Tak jak podczas gorączki. I stawały się jeszcze bardziej niebieskie...

Gość ja tam na tak
ja na swoją żonę dwa lata patrzyłem, zanim zdecydowałem się coś zrobić. Tzn. to Ona zdecydowała się coś zrobić- powiedzmy że sprowokowała sytuację ;] i nie wiem czemu sam nic nie robiłem. teraz po 8 latach małżeństwa dochodze do wniosku, że ona ma w sobie coś takiego, co sprawiało, że czułem dystans, jakieś miejsce w szeregu, daleko od niej. Było to bardzo złudne wrażenie, bo ja jej też się podobałem, i mimo, że odwazajemniała te moje spojrzenia to ja nie do końca wiedziałem.

Gość jego oczy kocham
ja tam na tak --> dzięki, to w sumie budujące, co napisałeś... Może ktoś jeszcze?? :]

Gość dsadsadasdasdas
a puszczanie oczka co moze oznaczac ?