Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ober

Jak pozbyc sie popedu plciowego?

Polecane posty

Gość nie mam nicku
mnie by sie przydaly jakies takie tabletki ziolowe dla meza

Gość dyziek
polecam brałna, humorek spoko i żadych żądz cielesnych, seks przy heroinie to zbędny wulgaryzm ;-)

@nie mam nicku: W najwiekszym skrocie mozna tak powiedziec. Dziewczyny ktore mnie pociagaja fizycznie akurat nie sa godne moje uczucia bo sa na ogol bardzo puste. A moja dziewczyna jest ladna, po prostu chodzi o to ze nie chodzi rozebrana w miniowkach i z golym pepkiem i dlatego mnie seksualnie mniej pociaga od innych i przez to tez nie lubie tego popedu ;p

Gość psyt
a jakby tak ubrala miniówe;p to co bys zrobil?

@psyt: Nie chcial bym zeby ubierala. Nie chce czuc do niej popedu seksualnego. Nie chce sprowadzac naszej milosci do tak przyziemnych spraw jak seks i ona tez nie chce :)

Gość psyt
naJwazniejsze ze znalazles taka dziewczyne ktora mysli tak jak ty no i trzeba sie z tego cieszyc;)

dokladnie tak :D nikt inny nie ma takiej dziewczyny jak ja ;]

Gość patusiaa00
Odetnij sobie peniska siekierka, potem zrób sobie wywar z jego krwi, wypij o 0.00 potem idz do koscioła i powiedz ksiedzu,ze Bóg Cie podnieca. Ksiadz sie rozbierza , rzuci sie na Ciebie i Ci obciagnie fi.................Suty :):)

Gość psyt
no ok nikt oprócz mojego chłopaka;)

@patusiaa00: Dobre :D nie moge powstrzymac smiechu :D

ober, na pewno jak bys powiedzial swojej dziewczynie to co nam tutaj, zacytuje: \"NIE PODNIECA MNIE SEKSUALNIE\", to by cie rzucila, bo kazda dziewczyna chce zeby jej chlopak jej pragnal.

hehe no to jestes w bledzie bo moja dziewczyna widziala juz to co tu pisalem i jakos nie zamierza mnie rzucic, a poped seksualny nie ma nic wspolnego z miloscia, bardziej przypomina matematyke i funkcje liniowa (racjonalisci powinni latwo skojarzyc) - im bardziej sie rozbierzesz tym bardziej kogos podniecasz i tak jest dla kazdego mezczyzny bo taka nasza natura ktorej chce sie wlasnie pozbyc

akurat na matematyce znam sie bardzo dobrze ober i powiem ci, ze bzdury pierdolisz. wcale to nie jest funkcja liniowa, bo jesli laska nie jest ladna (bo jest np. gruba) to im bardziej sie rozbieze, tym mniej jestes podniecony, ale to nie jest odwrotna proporcjonalnosc, to jest spadek eksponencjalny :-)

Gość psyt
"bo kazda dziewczyna chce zeby jej chlopak jej pragnal." uwierz ze nie kazda a przynajmniej nie dla kazdej to wyznacznik milosci

Gość in vitro jest zarezerwowane
jesteście małymi zboczeńcami i nie dorabiajcie tu żadnej ideologii. Takich głupków to na pęczki na stronch BDSM, spadaj zboczeńcu i nie zawracaj głowy popaprańcu, razem z tą swoją zboczoną kobietą.

ale jak postawisz 2 takie same kobiety i jedna ubrana w mini i z dekoltem a druga w spodnice i golf to ta pierwsza cie bardziej podnieci i to jest tak samo dla kazdego mezczyzny psyt widzisz jaki tu plebs wchodzi, nie warto chyba z nimi gadac ale jak nie mam co robic to chociaz sie posmieje z gawiedzi

Gość in vitro jest zarezerwowane
człowieku popatrz na siebie i na co wypisujesz, jesteś zboczony, czy ci się to podoba czy nie , małym kretynem zdrowo zboczonym. Każdy wariat uważa, że chorzy są inni tylko nie on u ciebie jest to samo jesteś chorym zboczeńcem ty i twoja dziewczyna.

dobry temat, miałem zamiar kiedyś taki temat założyć, ale bałem się że mnie tu wyśmieją...

funkcja eksponencjalna to szczegolny przypadek wykladniczej tzn e do potegi x

ober, uwazam ze czeste nawet kochanie sie ze swoja wybranka wcale nie jest wynaturzeniem, jak ty sugerujesz. nie mierz innych swoja miarka. to ze ty nie interesujesz sie seksem nie znaczy, ze jest to jedyna sluszna wizja swiata i zycia... i jak bys byl taki madry za jakiego sie uwazasz, to bys wiedzial jak zrezygnowc z trzepania. jednym ze sposobow jest czeste uprawianie sportu (tylko bez podtekstow znow) - czujesz ze chce ci sie obrobic sobie pale - wychodzic na dwor pobiegac 20 minut. i juz przechodzi.

Gość psyt
wiesz bywaja przypadki ze dziewczyna jest ladna i podoba sie facetowi a on niekonieczni musi czuc do niej pociag sexualny...

psyt tak to jest jak racjonalistom mowisz o milosci sport probowalem i nie pomaga a jak juz mowilem poped nie swiadczy o milosci bo zawsze znajdzie sie kobieta do ktorej czujemy wiekszy poped niz do wlasnej zony, zawsze jest ta ladniejsza

Gość psyt
ober czy nie jest tak ze sie boisz ze znajdzie sie ta ktora cie bedzie pociagac i dlatego chcesz wygasic ten popęd zeby nie skrzywdzic swojej dziewczyny?

byl moment ze moja eks bardzo mi sie podobala. miala figure jak marzenie i bylem totalnie podniecony, szczegolnie jak wystawaly jej stringi znad spodni. w tamtym okresie nie patrzylem pożądliwie na zadne inne dziewczyny, nawet jak poszlismy na plaze to moj wzrok tkwil zawsze na mojej lasce. mimo iz na pewno obiektywnie nie byla ona 'najpiekniejsza na swiecie', nawet na pewno nie byla najlepsza laska na plazy, po ktorej wtedy spacerowalismy, to jednak dla mnie byla najpiekniejsza. wg. mnie bez podniecenia i pożądania nie ma prawdziwej milosci. to jest warunek, ktory nie jest warunkiem wystarczajacym, ale jest warunkiem koniecznym do tego, zeby kogos pokochac.

troche tak ale nie do konca bo robie to tez dla samego siebie bo po prostu mnie denerwuje ze mnie pociagaja puste lalki w mini ;o