Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

ile płacicie średnio za jedną pare stringów/majtek ?

Polecane posty

Gość kasia2020
Zależy od firmy. Mam bieliznę droższą i tańszą.

Gość zależy jak kiedy
jeśli zwykle majtki do chodzenia od tak to kupuje częstpo 3pary za 4zl w sklepie wszystko po 4zl, jeśli na jakiś wieczór z chlopakiem to przeważnie ok.10zl, droższych majtek nie kupuje.

Gość zalezy jakie to sa majtki
lub stringi, czasem ok 5 zl, czasem 80zl przy czym cena z jakoscia nie ma zbyt wiele wspolnego:O

Gość kwiatek_niebieski
Ja place 7 - 10 zl :) A za zwykle figi, nawet 3 zl :) Drozszych nie kupuje, z racji wiecznie pustej studenckiej kieszeni :) Szampańskiej zabawy zycze wszystkim piszącym :)

ja kupuję majtki w cherokee. 5 par bawelnianych majtasów zwanych figami kosztuje 22 zł. ostatnio kupiłam same majtki po 10 zl. kiedys kupowalam keya, sztukapo 22 zl, ale sie nie oplacało. bawełniane gaciochy są najlepsze :D :P

kurde ! dziewczyny ! Co wy sie tak nisko cenicie :D ja tam lubie mieć cos drozszego na pupie ;)

Gość kwiatek_niebieski
no oczywiscie ja rowniez lubie ;) ale nie zawsze mnie na to stac :) Droższa bieliznę czesto dostaje w prezencie :) Samej szkoda mi kasy :) Zreszta te tansze nie musza byc brzydkie :D

nie kazda stac ja kupuje glownie gatki w trollu, a na victorie secret na przyklad rzadko mnie stac. choc mojemu facetowi kupuje zawsze z tej samej firmy po 25 zl sztuka przynajmniej po 3 noszeniach nie wydra sie, nie blakna, nie ma ,,kuleczek''

szkoda im kasy ! ho ho ho :) jakie wyrachowane te kobitki są ;) ja zwracam na takie rzeczy uwage ...

Gość Jessu...
Jak wy tak możecie, kobiety, jak wam nie wstd, kupować majtki za 5 złotych...Przecież mysterrry kupuje gacie za krocie i wy też tak powinnyście:P W końcu nie liczy się jakość, ale cena, jaką za gacie zapłacicie, tylko,że, mysterrry, nie wzięłaś pod uwagę,że jakość nie zawsze idzie w parze z ceną, ale widać u Ciebie typowe "zastaw się a postaw się", współczuję Ci, no ale cóż, tacy ludzie jak Ty też są na tym świecie i trzeba nauczyć się ich tolerować.

Gość makaron na uszach
Ok 5-20 zł, chyba że kupuję komplet bielizny :)

ja właśnie dzisiaj kupiłam komplecik bielizny fajny ja na codzień chodze w stringach, gdy mam okres no to wiadomo, ale zazwyczaj za pare stringów place tak ok 5zł do 7 nigdy nie kupowałam jeszcze takich droższych no chyba , że mowa o komplecie to tak , oczywiście. :)

Gość majtki kupuję
za 5-10zł droższe (polskich producentów - kilkadziesiąt zł)) kupuję biustonosze - bo tu widać kolosalne różnice w jakości i wyglądzie ale na majtki nie widzę sesnu wydawać więcej kasy - nie ma różnicy (no może trochę w wyglądzie - bo w tych tanich to trzeba trochę przebrać żeby wybrać fajne), Ale w jakości nie - zwłaszcza jesli chodzi o delikatne koronkowe majtki - one są bardzo podatne na uszkodzenia - i niszczą się tak samo te za 30 zł jak i chińszczyzna za kilka. Drogie majtki mam tylko jeśli kupiłam je w komplecie - i właśnie widzę że się szybko niszczą (a to koronka się zahaczy i przedrze, a to gumka pęknie). Dobre staniki są "niezniszczalne" ale majtki to inna hisoria.

Gość gość
Ja kupuje w przedziale 70-110 zł.

Gość gość
Zależy z jakiej firmy, ale przeważnie kupuje z Calvin'a Kleina i płace 70-110 zł.