złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnattalli 0 Napisano Grudzień 28, 2008 pojebało cię???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co niby Napisano Grudzień 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wybrałem picie Napisano Grudzień 28, 2008 z gównem się biłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 28, 2008 mam dylemat - iść czy nie iść ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Grudzień 28, 2008 jeśli w morzu to nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patologia 0 Napisano Grudzień 28, 2008 no nie wiem, nie wiem..mam podobnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Prosze tylko o poważne wypowiedzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaamm Napisano Grudzień 28, 2008 to zalatuje perwersja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnattalli 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ty jak jesteś brudna to idź!! tylko nie wiem po co to ogłaszasz całemu światu bezsensowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pędź bo capisz Napisano Grudzień 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Tak, tarzałam się w błocie cały poranek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po coto Napisano Grudzień 28, 2008 brud po centymetrze sam odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 28, 2008 Moja siostra często bierze kąpiel jak gdzieś wychodzi, zajmuje łazienkę godzinę:(, malowanie się, fryzowanie, suszenie włosów, bałagan jak po tajfunie, waciki na wannie, wszędzie walają się kosmetyki, kremy , tusz, cienie, przybory do paznokci, puder, lustro zaparowane, zaduch ,że można paść trupem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takmabyć Napisano Grudzień 28, 2008 to nie jest normalne-ale idź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to Napisano Grudzień 28, 2008 bez sensu, sylwester przecież w środę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta się kąpie Napisano Grudzień 28, 2008 dwa razy w życiu - jak się urodzi i jak wychodzi za mąż. Bardzo nowoczesne kobiety - jeszcze raz w roku - na Gody. Ale to marnowanie wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Już wyszłam . Było ekstra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach