Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozumiec kobiete

prosze o rade kobiet - co mam o tym myslec

Polecane posty

Gość zrozumiec kobiete

Powiedzialem swojej dziewczynie ktora ze mna zerwala, ze jak bedzie miala dosc moich prob odzyskania to zeby mi powiedziala dosc. Mija juz drugi miesiac, caly czas mi powtarza ze chce teraz pobyc tak sama, ze mozemy byc na stopie kolezenskiej. A jak ja mowie to powiedz mi ze dosc, to definitywnie koniec to nie ma odpowiedzi.. Ciagle mowi ze nie nie chce sie juz angazowac, bo to wylacznie moje urazone ambicje i jak sie znowu zgodzi to bedzie to samo. A ja ciagle mowie ze nie, ze chce sluchac jej i sie zmienic by jej bylo dobrze..I tak w rzeczy samej jest. Roztalismy sie bo za malo jej poswiecalem czasu, dobry, wyrozumialy ale zajety soba i swoimi sprawami.. I cu to zrobic?

Gość zrozumiec kobiete
zalezy mi na niej bo zawsze bylem monogamista echh...cierpliwy jestem i lubie wyzwania ale nieraz przychodza takie momenty zwatpienia..

Gość bezedury czytales
tytul?😴

Gość zrozumiec kobiete
Bezedury : chlopie ale takie teksty to...na podworko, na lawke itp

Gość to koniec
ona ma cię po prostu dość ale trudno to powiedzieć facetowi jak się wie że kocha ją po prostu nie chce cię skrzywdzić ale z tobą też nie chce mieć nic wspólnego zrób sobie przysługę i jej i daj spokój nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę

Gość zrozumiec kobiete
zgoda ale ja bym chcial to uslyszec...i lepiej bym sie czul... Bo na przyklad do kina chce isc ze mna, moze na wyjazd w gory..wiec nie ma takiego NIE!..

Gość ttfggfgfgf
Ale ona nie powie Ci że ma dość, bo lubi gdy koło niej skaczesz. Gdybyś nagle ją olał - zobaczyłbyś że to ona zaczyna skakać koło Ciebie.

Gość zrozumiec kobiete
a moze dac sobie spokoj? ale ja ambitny jestem..:/

ambitny? Dobry żart :D Przeciez Ty nie masz za grosz honoru, męskiej dumy. Ona Ci tego nie mówi, bo skaczesz wokół niej jak piesek, a kobiety lubią być adorowane, utwierdzane w tym, że są pożądane, piękne, niestety czasem nawet kosztem samego adoratora (jesli en naiwnie na to pozwala) itp. Uwielbiają się tym bawić :) Ty jesteś właśnie taką jej zabawką :) I wszystko byłoby ok. , bo takie zabawy bywają fajne, tyle tylko, że w Twojej sytuacji jest ona jednostronna - ona się bawi, a Ty tańczysz, jak Ci zagra :) Przykro mi, ale nie znasz kobiet i nie masz pojęcia o pewnych sprawach - nie bęziesz przez nią szanowany, bo nie masz pojęcia, jak zdobyć ten szacunek

Gość zrozumiec kobiete
klaudka 27 : to napisz jak zdobyc, taka rada sie przyda ze ust kobiety

hmm widocznie ona lubi jak ja nadal kokietujesz;) moze przestaniesz na jakis czas i zobacz jak ona bedzie sie zachowywac lub sam postaw ultimatum niech ona sie okresli tak lub nie