Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgete

Gdzie można kupić ALKOMAT???

Polecane posty

Gość Eunnice98
W mediamarkcie bywam dość często, ale przyznaję że nigdy nie widziałam tam alkomatów:) W ogóle uważam, że przy zakupie takich urządzeń, to jednak warto wybrać się do eksperta, a nie że sie kupuje jakąś tandetę za 50 zł a potem dziwi, że dajmy na to wskazywało 0,1 promila, a jak policja złapała to było 1,1... niestety dokładność pomiaru procentów to podstawa. Przez http://alko-maty.pl/?alkomaty,140 można sobie zamówić coś porządniejszego, chociaż wiadomo, no dobre rzeczy i porządne mają swoją cenę. Choć w tym przypadku życie na drodze jest ważniejsze

Gość gość
zgadza sie, nie ma co oszczedzac na alkomacie. Ja kupilem AL8000 bo mi tak doradzili Panowie. Przyjemny lokal na Pasaz Ursynowski 11 w Warszawie. wiem ze maja tez strone internetowa i wysylaja.

Gość xcsdsd
Weź pod uwagę alkomaty ze sklepu smartmoto.pl. Od razu otrzymujesz alkomat z kalibracją (za darmo) i przez dwanaście miesięcy kolejnych też masz bezpłatne regulowanie. Świadectwa jakości otrzymujesz, długoletnia gwarancja, sporo modeli bezustnikowych. Moim zdaniem nieco bardziej higieniczne. Tanie i dobre alkomaty, duża dokładność pomiarów. Praktycznie całej rodzinie zmotoryzowanej kupiłem od tego sklepu urządzenia. Trudno znaleźć bogatszą ofertę. Co najważniejsze sklep testuje i wprowadza po wiarygodnej ocenie nowości z rynku motoryzacyjnego, a to jeden z ciekawszych plusów.

Myślę, że na allegro jest dużo różnych rodzajów. Od najtańszych do najdroższych. Super wybór.

Gość gość
Ja osobiście polecam stronę alko-maty.pl , kupiłem tam dwa alkomaty, dla siebie i dla teścia i obydwa są super. Osobiście mam alkomat alkohit x60, nie mam żadnych zastrzeżeń do niego, w dodatku dwie darmowe kalibracje, długa gwarancja no i porządny sprzęt. Sklep godny polecenia i po wykonaniu telefonu do firmy został mi dobrany odpowiedni alkomat do moich potrzeb, również finansowych. Także z czystym sumieniem polecam.

Gość komar24
Witam a ja szukam alkoblokady samochodowej ktos cos wie gdzie można to zakupić w Lublinie i ile kosztuje??? Pozdrawiam

Gość gość
To na avans.pl zamawiałam chłopakowi taki alkomat, kiedyś sprawdził sobie nim po imprezie czy ma jeszcze promile a potem poszliśmy na policje i wykazał taki sam wynik. Wiadomo trzeba je co jakiś czas kalibrować, ale one są ok.

Gość gość
Ja kupowałem gdzieś na Targowej w Warszawie w firmie która się specjalizuje w alkomatach. Maja też sklep internetowy ale nie pamietam w tej chwili jak się nazywa, firma chyba nazywa się BEAN.

Gość gość
Mediamarkt to zły pomysł, sprzedają rozkalibrowane alkomaty, mój kolega kupił i bujał się potem żeby doprowadzić go do używalności, musiał gdzieś odsyłać itp. czekał tydzień zanim dostał spowrotem. Najlepiej kupić w firmie która ma swój serwis na miejscu i skalibruje alkomat przed zakupem.

Gość aneta33rr
a ja polecam zakup alkomatu przez neta. przede wszystkim duży wybór urządzeń i (jesli trafisz na specjalistyczny sklep) fachowe doradztwo. w dużych sieciach handlowych lub e-sklepach również z innym asortymentem nie do końca znają specyfikę produktu. ja kupiłam alkomat za 400 zł na alkopomiar.pl z 3 letnią gwarancja i kalibracją za free w pierwszym roku. działa bez zarzutu.

Gość gość
Alkomaty można kupić w internecie, i to jest wg mnie najlepsza opcja. Mogę polecić Ci sprawdzony sklep internetowy: https://www.azstudio.com.pl/

Gość gość
Ja mam alkomat af-35 premium, dają 3 lata gwarancji na sensor, co jest wyjątkiem na rynku i kalibracje przez 2 lata za darmo, oferta wypas polecam, działa bez zarzutu porównywałem z policją, różnica praktycznie żadna, generalnie OK

Gość gość
To na avans.pl zamawiałam chłopakowi taki alkomat, kiedyś sprawdził sobie nim po imprezie czy ma jeszcze promile a potem poszliśmy na policje i wykazał taki sam wynik. Wiadomo trzeba je co jakiś czas kalibrować, ale one są ok.

Gość gość
Dostępne są tak normalnie w sklepach, ja mam Xblitz ALControl mini i sprawnie dokładnie mierzy. Ma fajne diody kontrole, bateria dobrze trzymie. Warto jednak coś takiego posiadać w domu

Gość gość
Ja swój alkomat mam od https://alkolab.pl/. Warto zaopatrzyc się w takie urządzenie żeby wiedzieć kiedy i czy już mozemy wsiąść za kierownicę, a jak wiadomo życie jest najważniejsze.

Gość Ronas
Najtaniej chyba jest w http://alkomaty-sklep.eu/ , najbardziej znany sklep z alkomatami. W dodatku do alkomatu dołączają np. 2 letnią bezpłatną kalibrację bez limitu i wysyłkowo robią kalibracje.

Gość edotks
@Ronas dobrze mówi, ten sklep ma chyba najlepsze ceny alkomatów na chwilę obecną i można kupować alkomaty z darmową kalibracją nawet na 2 lata.

Gość gepiora
To akurat nie jest wyjątek. Alkohit w swoim sklepie też ma darmowe kalibracje, nie wiem czy na wszystkie modele, trzeba sprawdzić. No a poza tym dają aż 6 lat gwarancji na swoje urządzenia.

Gość Zenex43
AlgoDigitalOne różni się tym, że np. ma jeszcze cyfrowy wyświetlacz, a nie tylko diody. W dość fajnej cenie można kupić właśnie na: http://www.alkomaty-sklep.eu

Gość Gregor89
Czy ten model posiada darmową kalibrację tak jak inne produkty na http://www.alkomaty-sklep.eu ? Bo zastanawiam się czy nie zamówić właśnie stamtąd

Gość Euakaliu
Chyba wszystkie z tego sklepu mają kalibracje za darmo. Jeden z nielicznych sklepów gdzie robią kalibracje za darmo :)

Gość gość
Byle jakie - wszędzie. Ale z tego co czytalem na auto-motor-i-sport.pl to taki certyfikowany jest drogi, więc lepiej wyłożyć więcej

Gość gość
Ja dodam od siebie ŻADNEGO alkohita NIGDY w życiu. Chińskie badziewie co prawda z sensorem elektrochemicznym, które mało co nie rozleci się w ręku. Jeśli kupować alkomat to nie made i PRC i dobrze by było gdyby spełniał jakieś normy

Gość gość
Rzeczywiście szeroki wybór. 7 alkomatów na krzyż w firmie która specjalizuje się sprzętem medycznym więc o kalibracji można u nich zapomieć

Gość Edwndz
Tu macie dobre alkomaty - http://alkomaty-sklep.eu/ nie chińskie badziewia, a naprawdę alkomaty dobrych marek. Ja mam Alkomat Expert - bardzo tani, a dobry, w dodatku darmowa kalibracja w tym sklepie.

Gość Edmund25
Też tam zamawiałem swój ;) ten alkomat expert jest ok, niedrogi a jakościowo nie odbiega od tych drozszych. Kalibracja za darmo w dodatku jest przydatną opcją.

Gość radoo36
Jestem kierowcą tira, ale lubię się napić raz na jakiś czas. Jednak „ubezpieczony zawsze zabezpieczony” i zaopatrzyłem się w alkomat ze strony https://alkolab.pl/, którego używam zawsze przed trasą i w jej trakcie również. Bardzo precyzyjny, w miarę tani jak na takie urządzenie i przede wszystkim prosty w obsłudze. Polecam.