Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgete

Gdzie można kupić ALKOMAT???

Polecane posty

Gość drgete

Czy dostanę go w takim sklepie jak np mediamarkt czy gdzie sie je kupuje?

Gość tortura nie na czarno
w mediamarkt sa, tylko maly wybor.

Gość damiatka
Ale w internecie masz najszerszy wybór.. Sprawdz w sklepie www.alkomaty.net.pl to zaufana firma,maja atrakcyjne ceny.

Gość brzuch112
ALkomat ozesz kupic w sklpeie stacjonarnym,jednak ceny znaczie róznia sie od sklepow internetowych. Z doswiadczeinia wiem,ze warto kupi cna alkomaty.net.pl bo sam u nich brałem i jestem zadowolony.

UWAGA LUDZIE. TO JEST KRYPTOREKLAMA SERWISU ALKOMATY.NET NIE MYŚLĘ, ŻE TO JAKAŚ ZŁA FIRMA ALE TO WSZYSTKO PISZE JEDNA OSOBA

Gość hydtzta
ja wiem, że alkomaty można znaleźć na allegro i w rżnych porównywarkach cen... http://www.okazje.info.pl/motoryzacja/alkomaty/ a w stacjonarnych sklepach? no cóż... nie mam pojęcia... a próbowałaś/-eś spytać jakiegoś ekspedienta w markecie? Spróbować zawsze można... ;)

Gość milinkovic
Jeśli chodzi o testy to można je znaleźć w necie i ja osobiście tym się kierowałem wybierając alkomat, oczywiscie te powyzej 800zl nie byly w moim zasiegu ale kupilem model BlowIN Excellent i jestem z niego bardzo zadowolony. Odnośnik do testu: http://www.alkomat.biz/testy.html

Jeśli ci zależy żeby to był dobry alkomat, to nie kupowałabym takich najtańszych - bo one mogą być bardzo niedokładne. Jak chcesz się opierać na wynikach alkomatu to lepiej zainwestuj w taki droższy, za 100 czy 200 złotych. Możesz zajrzeć na stronę hadron.pl i sobie zobaczyć jakie tam są alkomaty,

Gość ewidentnie wygląda na
reklame :D żal

Gość Kamil-jo
Agata ma racje, sam kupiłem ze sklepu internetowego alkomat. Pożydziłem wydając 149 zł i... żal, naprawde dmuchniesz raz - 1 promil odczekasz 3 minuty i jest 0,4 na alkomacie. Już chyba lepiej wypłenić sobie alko test na http://alkomatonline.pl czy innym, wyniki pewnie lepsze niz z tego badziewia. Dobry alkomat to minimum 6 stów, tylko po co mi taki? W policji nie pracuje.

Gość do autorki.. ...
widzialam w zwyklych sklepach monopolowych w krk

Gość cztery_pokoje
ja widziałam w necie na wasserman.pl. Wygląda na całkiem solidny, no i też nie jest jakoś strasznie drogi.

Gość CCxcx
Na www.radiomaryja.de również macie szeroki wybór alkomatów

Gość Kamil Zimna F.
Jeżeli chodzi o kupno alkomatu,to moim zdaniem jest to świetny prezent właśnie teraz,z okazji zbliżających się świat. Jaki budżet posiadasz? Bo proponuję zwrócić uwagę na te modele http://www.euroalkomat.pl/index.html

Gość Marci_nosek
Sklepy internetowe to wcale nie jest zło! Ja polecam, to oszczędność czasu i wygoda! No, ale żeby nie kadzić tu jakimiś górnolotnymi hasłami, to konkretnie powiem, że ja kupiłem swój alkomat na www.alcoscent.pl - dokładnie model at 8050 Alkomat super, a sklep też niczego sobie - szybka dostawa i towar zgodny z opisem i tym co opowiadała mi uprzejma pani z infolinii. I w tym samym sklepie mogę też skalibrować alkomat, wystarczy go wysłać pocztą. I co? naprawdę wolicie chodzić i szukać sklepu w mieście?

Gość gość
w moim mieście nawet na poczcie są alkomaty

Gość gość
Polecam sklep mojego kolegi, który sprzedaje alkomaty na stronie neomaniak pl Jest nowym importerem na Polskę i ceny widać ma najnbiższe w Polsce. Chyba będzie mi musiał piwo postawić za ten post ;-) albo dwa bo jedno to mało ;) gorzej jak mnie opierniczy że mu reklamę zrobiłem :-)

Gość Janek35
ja polecam alkomat z sensorem elektrochemicznym 8500E, mozna go zakupić na stronie www.alcoscent.pl, jest to dobry sprzęt w przystępnej cenie, jak dla mnie godny polecenia

Gość gośćiu
zakup i kalibracje alkomatu polecam na Pasaż Ursynowski 11 w Warszawie. jesli macie daleko to za posrednictwem strony expertmarket.pl fachowa i sprawna obsluga. kalibracji nie znalazlem w nizszej cenie a dodatkowy plus jest taki ze robia to 'na miejscu'

Gość gość
Ja swojego alkohita x60 zamawiałam na allegro, kupiłam go mężowi na prezent i jest zadowolony, taki sprzęt na pewno warto mieć tym bardziej, że niedługo wejdzie zaostrzenie przepisów co do jazdy pod wpływem alkoholu

Gość gość
Tu są sami naganiacze sprzedawcy alkomatów. Co się porobiło jaki syf.

Gość gość
Jeśli alkomat - to nie tańszy niż 500 zł z czujnikiem elektrochemicznym Na tańsze szkoda kasy

Gość gość
alkomaty elektrochemiczne dobrej firmy zaczynaja sie juz od 300zl. tutaj mozna zobaczyc expertmarket.pl