Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parkka

seks grupowy

Polecane posty

Gość gość
A ile masz lat? My mamy po 30. Młoda dupa z niej i całkiem ciasną z chęcią dalaby się rozepchac. Pisz co jej zrobisz

Gość gość
Co jej zrobisz ? Zależy co lubi ? Ja jestem starszy :) Chciała by mieć dwa na raz w sobie. Lizanko oczywiście. Co byś chciał, proponował ?

Gość gość
Żeby to Ila ci poda jak ja będę walił od tylu etc. Może masz jakieś ciekawsze pomysły

Gość gość
No i tak się kończy pisanie bez czytania tego co się napisało. Co do klubów to nie wiem bo nie byłem. Ale miałbym branie z pewnością żona z resztą też :) a Ty sama byłaś?

Gość gość
Jestem na wszelkie propozycje na tak. Opisz tą swoją ukochaną. To już się będę podkręcał.

Gość gość
Coś niemrawo tu się robi. Muszę chyba opuścić towarzystwo. Gościu co już nie masz chęc***isać ? Co ta Twoja żona na to, rozmawiałeś.

Gość gość
Hej, jestem całkiem przystojnym męskim normalnym wykształconym 30-latkiem z Warszawy i bardzo,ale to bardzo, lubię klimaty w stylu voyeur. Jeżeli lubicie być podglądani w trakcie seksu albo może chcecie żeby ktoś nakręcił wam film chętnie się z wami spotkam - spełnimy swoje fantazje;) borsuk7@kozacki.pl

Gość gość
Seks we troje dla wszystkich jest podniecający.Mąż jak widział wchodzącego członka faceta w moją pochwe i załęłam jeczeć z roskoszy.Wtedy zaczął mocniej mnie pieścić po piersiach stał przy głowie dlatego widział wzystko dobrze.A po nim jak wszedł to miałtaki wytrysk wielki jakiego nigdy nie miał.A mąż już widzial wiele tak ajk tu pisali jest podczas badań gina widzi penetrację pochwy był przy porodach nic go nie zaskoczy.A pomimo to się podniecił mocno dlatego powinno mieć się mężą najpierw podczas badań pochwy u gina by oswoić meża z penetracja obcego w pochwie.

Gość onaon37
witam... Razem z żoną szukamy jakiegoś Pana lub pary do trójkąt... mojej żonie marzy sie 2 pamów na raz, a z parami to na wymianę w układzie 2M-1K tylko poważne oferty! Jesteśmy zadbani młodzi i szukamy nowych doznań... szukamy kogoś w wieku 20-35 lat. propozycje na ona-on37@o2.pl Jestesmy z podkarpacia

Gość gość
Dziś miałem niezłą niespodziankę. Moja żona jest spokojna, ale dziś była niezwykła. Wczoraj były urodziny kolegi, byliśmy na imprezie wielu gości było i poszliśmy do domu. Dzieci itd. Dzis poszliśmy na kawkę, kolega ma basen więc wzięliśmy kąpielówki. Piliśmy winko, moja żona tez. Przebieraliśmy na basen. Atomosfera zabawy ale wszystko ok. Gramy w piłkę troszkę i rzucamy się po piłkę kolega jest i jeszcze jeden. Czwórkę w basenie. W danym momencie tulę zonę i piłka idzie do niej, zabiera i nie chce oddać chłopakom przychodzą i góra kostiumu wyskakuje. Śmiech ale wszyscy blisko a ja z tyłu. Kolega daje górę ale potykamy się i kolega trzyma moją żonę za cycki, nie trzeba było długo czekać i kolega je macał a ręka mojej żonie w wodzie. Ja z tyłu i mój fiut stanął, więc zaczynałem paluszkami ją macać, podczas że masturbowała kolegę. Całowałem ją i zdjąłem jej majtki i podsunąłem bliżej kolegi na nogach. Zaczynała jęczyć bo już była penetrowana a ja z tylu nadal. Nigdy nie pozwalała mi na więcej ale podszedłem i zaczynałem się wsunąć i włożyłem jej w pupci. Uczucie niesamowite, ale upór wody problematyczne. Wyszliśmy i wiedziałem że moja żona jest głodna seksu. Biorę ją na siebie i ma wypiętą pupkę i drugi kolega w nią wchodzi. Tak mnie ucałowała że mocniej mnie stanęło. Jestem zazdrosny ogólnie ale dziś wiedziałem jak moja żona ciągnie obcemu, albo daje się spenetrować cipke i pupkę i mnie to się strasznie podobało. Jak wracaliśmy do domu to nic nie mówiła, ale po położeniu dzieci przyszła i się spytała jak mi się to spodobało, powiedziałem że byłem zaskoczony ale mnie bardzo. Wzięła mnie do buźki i zaczynała ciagnąć. Mowię do niej żeby mi dała się lizać i daje pupkę nade mną. Liżę i liżę ją, nagle pytam jak nigdy tak ostro czy lubi być wyruchana na kilka batów, i czuję jak ssie mocniej, pytam czy lubi nowych fiutów ssie i przesuwa pupkę mocniej żebym lizał. Odwraca się do mnie i wsuwa się i czuję jej mokrej cipki w której pare godzin wcześniej posuwalismy na zmianę w trójkę. Wychodzę i ustawiam na czworaczka i z boku łóżka, patrzę jak pięknie tak wyglada zniecierpliwiona mowi do mnie wyruchał mnie, a pytam w dupę czy w cipkę a mowi w dupkę ... Kocham swoją żonę nie wiem co z tego bedzie ale jesteśmy pod 40-tką z małymi dziećmi i mamy duze potrzeby.

Gość gość
Jesteśmy z mężem po ślubie 8 lat. Miałam sporo facetów przed nim ale mu to nie przeszkadzało. Pewnego razu po seksie spytał mnie czy nie chciałabym zrobić tego z innym. Powiedziałam, że nie gdyż bardzo go kocham i nie chciałam innego w łóżku. Pewnego dnia poszliśmy do znajomych którzy maja w domu jacuzzi. Poprosili nas żebyśmy wzięli stroje to się pokapiemy. Przyszliśmy do nich w sumie były 4 pary i oczywiście sporo alkoholu. Byłam już dość mocno pijana i koleżanka nagle zaproponowała żeby faceci zostali a my idziemy do jacuzzi. Okazalo się ze jedna dziewczyna nie ma stroju kąpielowego więc powiedziałysmy żeby kapala się bez. Powiedziała, że to zrobi ale jak my wszystkie się rozbierzemy. Gdybym była trzeźwa pewnie bym się nie rozebrala ale wtedy było mi już wszystko obojętne. Rozebralysmy się wszystkie. Koleżanka powiedziała ze bardzo jej się podoba moja cipka, ja w zartach odpowiedzislam ze jej mi też się podoba. Ona wsadził mnie z jacuzzi, rozłożyła nogi i zaczęła lizać. Zrobiło mi się tak dobrze ze nawet nie wiem kiedy wszystkie zaczęłysmy się całować i nawzajem lizać. Po jakimś czasie przyszli nasi faceci i byli w wielkim szoku patrząc na nas. Jedna z dziewczyn powiedziała żeby się szybko rozbierali i do nas dołączyli. Przeszliśmy wszyscy na kanapę. Zaczęłam robić mężowi loda a od tyłu dzoewczyny lizaly mi c**kę. Po chwili przyszła jedna z dziewczyn i zaczęła robić loda mężowi razem ze mną. Byłam podniecona do czerwoności. Nir wiem nawet kiedy od tyłu wszedł kolega i zaczął mnie piep**c. Miał woekszego niż mąż. Zaczęłam głośno jeczec. Zostawiłem męża koleżance a sama wzięłam jej faceta. Jednemu robiłam lo*a, drugi mnie posuwal. Ciągle się wymienialismy. To było fajne uczucie. Polecam spróbować :)