Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbek 18 lat

20 lat i ślub?????nie za wczesnie?

Polecane posty

Gość skarbek 18 lat

moj chlopak chce zeym zamieszkala z nim po maturze, za dwa lata planuje slub ze mna , czy to nie za wczesnie 20 lat i slub???ja mam 18 lat on 21. jestesmy pol roku ze soba

Gość wedlug mnie za wczesnie
ale w zasadzie to nie moj interes, kazdy odpowiada za siebie.🖐️

według mnie nie jest za wcześnie. W sriepniu 2009 moja kuzynka, która ma 20 lat wychodzi za mąż. Od razu po slubie chce mieć dzieci, wiec będzie młodą matką... miło...jak jej dziecko bedzie miało 20 lat, to ona będzie miała 40 lat :)

Gość skarbek 18 lat
no ja od razu nie chce miec dzieci , dopierdo po studniach lub w trakcie , ale moj chlopak snuje takie plany dobudowania domu i chce miec dzieci od razu po slubie, tez wydaje mi sie ze jak sie nie ma zadnych watpliwosci to mozna brac slub w tak mlodym wieku nie ma na co czekac skoro sie kochamy

Gość no dobra ale z twojej
wypowiedzi wynika, ze to twoj chlopak juz wszystko zaplanowal co, kiedy i jak. A Ty? jak sie w tym widzisz?

Gość no dobra ale z twojej
zresztą skoro tu pytasz to znaczy, ze masz wątpliwości.

Jeśli nie jesteś pewna to za wczesnie. 'Po co czekać skoro sie kochamy' 'Po co się spieszyć jeśli i tak wiemy ze będziemy sie kochać przez całe życie' ;P

Gość skarbek 18 lat
no niby jestem gotowa, chcialabym byc przy nim non stop , jestem gotowa na obowiazki nowe ale czy nie powinnam czekac/?a jak bede zalowac?bo kiedys spotkam lepszego?

Gość jak piszesz ze moze spotkasz
lepszego to znak,ze za wczesnie. Daj sobie szanse.

Gość no widzisz
masz jakies watpliwosci czyli nie jestes jeszcze gotowa na tak poważną decyzję jaką jest ślub.

Gość jesli jest coś
"niby" to znaczy że NIE jest.🖐️

Gość Prawie rozwoodka
Ja wzielam slub jak mialam 20 lat, bylam wczesniej z chlopakiem 5 lat, za miesiac mam sprawe rozwodowa. W trakcie malzenstwa dowiedzialam sie o jego dlugach, zdradach i innych klamstwach. Kto wie jakbysmy nie wzieli slubu dalej bym zyla w zalosnej niewiedzy??

Gość duell
ja tez miałam 20 lat jak wychodziłam za mąż...18 gdy się zaręczyliśmy-po 5 miesiącach znajomości....teraz jestesmy ponad 5 lat szczęśliwym małżeństwem :)

A ja obstawiam, że on Ci to mówi, żeby Cię przy sobie zatrzymać. Wybacz ale żaden NORMALNY facet w wieku 21 lat, po pół rocznym związku z 18 latką nie planuje ślubu... hehehe to jest nawet śmieszne... A może nie ma jak Cię do łózka zaciągnąć?

Gość duell
nie wiem czemu niektórzy z was myslą że jak facet zarecza sie po krótkiej znajomości to musi miec jakis ukryty cel?...to ze wy byscie tak zrobili to nie kazdy...no ale najlepiej mierzyc wszystkicj jedną miarą :O:O:O

Gość gdybym byla pewna
tego czego chcę to nie pytałabym innych o zdanie na forum.