Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura_26

Cel ------ zrzucić 5-6 kg

Polecane posty

Gość madzik808080
hej!dzisiaj sie zważylam i doznałam szoku :(Mam 1.68 cm a waze 56 kg , zawsze wazylam 53 kg i było ok a teraz juz jestem okrąglutka.Chcę zrzucić 3-4 kg.Dodam ze chodzę na siłownię ale jestem non stop głodna.Macie jakies sposoby?

Spokojnie, systematycznie powinnaś tracic 2 kg w ciągu mca. Wtedy nie bedzie jojo. Zmień zasady zywieniowe, nie glodź się, ale jedz to, po czym nie bedziesz tyc. zapomnij o slodyczach, ciastkach, pij duzo wody i herbatek ziołowych, stosuj zasady niełączenia -(sporo takich tematów na forum). Do tego wysiłek fizyczny i powinna waga isć w dół :D

Cześć Dziewczyny Przepraszam ze tak długo się nie odzywałam ale jakoś nie miałam kiedy a dwa że jakaś jestem nieswoja ostatnio, chodzę nieprzytomna, nie wiem co mi jest. Jeżeli chodzi o dietkę to nie jest źle. Dzisiaj zjadłam: Śniadanko: jogurt naturalny z musli 2 śniadanko zaraz będę konsumowała: sałatkę warzywną a ok 14 grejpfrut obiad: gołąbek z surówką z marchwii kolacja: hmmm tutaj to nie wiem może zjem ser biały A jak tam u was?? Teraz juz będę tu codziennie zaglądać :-)

Gość nemetri
u mnie też nie tak źle. spodnie ciutke luźniejsze ale na wadze tylko 1 kg mniej. zapisałam się na siłownie i dzielnie ćwicze. znacie jakieś sposoby jak przyspieszyć zniknięcie z mojej buzi tych tlustych pususiów? wyglądam jak chomik

Gość moniczkamoniczka
Hej, Dziewczęta! Jesli można, też się przyłączę, jako ofiara kilku zbędnych kilogramów:( Przy 165 cm wzrostu ważę 58 kg (pieruńskie Święta!;)), a chciałabym zejść do 50 kg (echhhh, to były czasy...:()...Mój najwiekszy problem, to tzw. "oponka" (talia: 76 cm, biodra: 94 cm), czyli brzuszek :( Ostatnie dni stosowałam niezłą głodówę, ale od jutra już schodzę na ziemię: ćwiczę brzuszki i odżywiam się zdrowo oraz racjonalnie:) Dodam, że na szczęście;) nie lubię słodyczy, ale moje słabości to domowe obiady (zwłaszcza u babci;)), piwko i kebab:( Dwa razy dziennie piję siemię lniane mielone, ale planuję zaopatrzyć się w ten błonnik, o którym pisałyście i kawkę "Anatol", co by nie mysleć o podjadaniu i nie wtłaczać w siebie tyle kofeiny, bo kocham kawę:) A mój dzisiejszy jadłospis: - 1 parówka drobiowa, mała kromka białego chleba, 1 plaster szynki konserwowej, kawa z mlekiem 3,2%:( i 1 łyżeczką cukru:( - 2 kiwi - miseczka rosołu z groszkiem ptysiowym, miseczka surówki z kapuchy kiszonej - kawa z mlekiem 3,2 % i 1 łyżeczką cukru - 1 średnia kromka biała, 1 plaster szynki konserwowej, keczup, 1/2 małego jogurtu naturalnego z musli i otrębami żurawinowymi, siemię lniane, 1 kiwi. Wszystko do godziny 19:30. Przez cały dzień kilka herbat owocowych, 2 zielone i 3 czerwone. Od jutra zaczynam walczyć z tą 1 łyżeczką cukru do kawki:P

Gość nemetri
moniczkamoniczka wyrzuc to mleko! to straszna bomba kaloryczna! ja tez uwielbiam kawe z mleczkiem i lyzka cukru ale juz teraz oba te ulepszacze odstawilam i kawka nie jest zla:) sprobuj!

Gość moniczkamoniczka
nemetri, oj wiem, ale to będzie trudne przedsięwzięcie...Kawa bez mleczka jest beee...;) Wczoraj dopadło mnie jakieś wstrętne przeziebienie, gardło boli jak pieron, dlatego apetytu raczej brak:( A wczoraj: - parówka, pół kromki białego chleba; - kawka z ekspresu ze spienionym mleczkiem 3,2% i 1 łyżeczką cukru (wiem, grzech nad grzechy:(, ale byłam w odwiedziny w starej pracy i koleżanka mi zaparzyła, jak to "za dobrych, starych czasów";) ) - obiadek u babci (podkradziony z jej jadłospisu, bo babcia jest na diecie dla cukrzyków): talerz zupy jarzynowej (niestety, babcia podtuczyła ją masełkiem, ech...), pół miseczki galarety drobiowej, 1/2 białej bułki bez masła. - kawa z mlekiem 3,2% i 1 łyżeczką cukru. - herbata zielona, czerwona i kilka owocowych (jedna z łyżeczką przyprawy do wina i piwa - na poprawę humoru przy chorobie;) ) Za chwilę idę spróbować "gołej" kawy:) W końcu kiedyś piłam taką, nawet fusiatą (!), taką siekierkę;) bo mam baaaaaardzo niskie ciśnienie, więc powinnam dać radę...Ech, te przyzwyczajenia... :) A jak tam u Was, dziewczyny??:)

Gość nemetri
a ja dzisiaj pierwszy dzien na diecie kapuscianej. na sniadanko zupka w miedzyczasie 2 mandarynki 2 kawy i herbatka. oby ten tydzien zlecial jak najszybciej. i te 4 kg tez:) milego dnia dziewuszki