Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwa866

Jest mi tak źle...

Polecane posty

Gość powiecie mi.p
oo to chyba bedzie córeczka:) ja mam synka jeszcze w brzuszku i cala ciaz\e a ni razu nie wymiotowalam :)

O kurcze to masz je nawet w dzien? Masakra. Jak bedziesz sie dobrze czula to sama jedz do niego, albo go wezwij natychmiast do siebie:-)

Moja siostra miala straszne poranne mdlosci, myslala i czula synka a wyszla coreczka:-)

Gość powiecie mi.p
o widzisz :) juz drugi głos ze pewnie bedzie dziewczynka :)

Gość Malwa866
Sczerze mówiąc bola mnie wszystkie czesci ciala od wymiotow. Cokolwiek zjem od razu mnie rwie. Gdybym jechala do Niego musialabym pojechac dzis. We wtorek musze isc jeszcze do pracy. Nie dam sama rady prowadzic auta a w autobusie boje sie, ze zrobi mi sie niedobrze..musze poczekac jak laskawie WaćPan po sylwestrze pojawi sie w progu moich dzwi. szczerze mowiac kusi mnie zeby do Niego teraz zadzwonic badz napisac esemesa...

Gość Malwa866
Ginekolog mowil ze jesli to byla koncowka cyklu, gdy zasoczylam bedzie corcia.... zawsze chcialam miec coreczke...

Gość LicziXYZ
A może po prostu to przez jego prace, może właśnie twoja ciąża może zmienić coś w jego zawodzie. I właśnie dlatego zmienił zdanie, i nie wiem co robić. Nie pomyślałaś o tym??? Czy to może być powodem... A ja też ostatnio myślałam że mogę być w ciąży i też się czułam koszmarnie, jak takie są objawy ciąży to, nie jest stan błogosławiony na pewno .... ;/ Ale nie ukrywam że bardzo pragnę dzidziusia :)

Gość powiecie mi.p
zadzwon i pogadaj, zobaczysz czy cos bedzie dalej rozmwial o aborcji. moze mu sie odwidzialo a Ty sie niepotrzebnie martwisz? zadzwon

Ja ostatnio takze balam sie ze jestem w ciazy, niemalze wmowilam to sobie i podzielilam sie tym z moim chlopakiem... Takze byl zszokowany i troche dziwnie sie zachowywal. Bu.

Gość LicziXYZ
Malinka... Ja wtedy również sobie to wmówiłam... Powiedziałam chłopakowi. I tak na prawdę podobało mi się jego zachowanie, z małym wyjątkiem ;/ Stwierdził że jak nie znajdzie w ciągu miesiąca lepszej pracy a okaże się że będę w ciąży wyjedzie za granice aby zarobić na mnie i maleństwo ;/ Ale w sumie to plus trochę.

Gość Malwa866
Jeszcze coś mi się przypomniało. Kiedys rozmawialismy o Nim o Jego pracy... powiedzialam mu ze boje sie ze jestem kolejna z wielu...Bo nie jedna chcialaby z nim byc. pamietam, ze bardzo sie zdenerwowal. Powiedzial, ze juz sie wyszalal, ze chce czegos stabilnego... Nie jest takim czlowiekiem. Uprawia zawod bardzo wolny..taki ptak. Duzo podrozuje choc jak sam twierdzil chcialby moc wracac z tych podrozy do kogos. Do cieplego domu.Zeby ktos szanowal go za to kim jest a nie za to co robi.. Mowil mi to juz po 2 miesiacach znajomosci. W sumie nie musial mi tego mowic, zeby mi zamydlic oczy zeby mnie wykorzystac...bo jzu wtedy nie raz bylismy ze soba w lozku. Czesto bylo tak ze przyjezdzal po 3 dniach jazdy po kraju i wytezonej pracy... ehhh caly czas mam nadzieje ze On jest po prostu w szoku. Pytal sie o moje poprzednie zwiazki Widzial moje zmieszanie. Nie chcialam mu nic mowic. Sam powiedzial ze jesli nie chce to zebym nie mowila. Ale powiedzialam jak bardzo cierpialam z powodu eks... gdy mnie zdradziil i nie raz uderzyl. Gdy mnie zmuszal do seksu... Przytulil mnie i powiedzial ze nigdy mnie nie zrani.. :( Powiedzial tez ze nie chcialby zebym spotykala sie z innymi mezczyznami. Ze czulby niesmak, ze chcialby zebym byla Jego kobieta...Tylko Jego.. :(

Moj byl w totalnym szoku... ale mowil ze kocha, ze chce dzidziusia, ale jak to mozliwe:-) haha.

Mysle ze on Cie kocha... Skoro tak szczerze ze soba rozmawialiscie... Ale z drugiej strony nie rozumiem jego zachowania.

Gość LicziXYZ
Malwa może będzie dobrze. Z całego serca Ci tego życzę. Zadzwoń do niego....

Gość powiecie mi.p
Malwa zadzwonisz?

Gość PowidzialamFacetowi
I to sie potwierdza, ze jestesmy z dwoch roznych planet :( Wyslalam mu esmesa. Odpisal "Słońce wszystko się ułoży" Ciekawe niby co :(

Gość Malwa866
Och wybaczcie cos kopiowalam i.... ehh J:( zmeczona juz jestem :(

Gość LicziXYZ
Malwa sms nic nie załatwi.... Zadzwoń, i porozmawiajcie, jak nie możecie się wiedzieć to zadzwoń.

Gość LicziXYZ
On też nie śpi.... Na pewno myśli...

Gość Malwa866
rano z nim porozmawiam :( musze zebrac mysli. Zreszta napisal, ze rano zadzwoni :(

Gość LicziXYZ
Myślisz że rano zadzwoni.... ??? Oby na prawde zadzwonił

Gość Malwa866
Wiem glupia jestem..ale mam taka nadzieje :( Ide moze uda mi sie zasnac.. Dziekuje Wam i dobrej nocy!

Gość znowu przylazl
pewnie ma inna na boku skoro mowil ze wyjezdza i chce wraca do cieplego domu tzn ze "cieply dom" - zonka w domu, posprzatane,obiadek na stole, byc moze dzieci a na wyjazdach nowe doopy pewnie tak jest

Gość Malwa866
To tez do konca tak nie jest. Bo niezaleznie od dnia tygodnia, pory dnia gdy do Niego zadzwonie zawsze odbierze badz odpisze... nie ma nikogo na 100%.

Gość LicziXYZ
Malwa... Odezwij się...