Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

Cykle 32-dniowe i wiecej...

Polecane posty

hej,dziewczyny majace tak dlugie cykle,mozecie mi napisac co i kiedy czujecie? niby powinnysmy miec owulke na 14 dni przed @,ale ja mialam na 18dni wczesniej.kiedy bola was piersi??? piszcie swoje obserwacje prosze

ja cykle mam 30 dniowe i owulke mam prawie zawsze w 16 dniu cyklu, tzn czuje wtedy okropne klucie, bol gorszy niz na okres :-/ mam wtedy tez najwiecej sluzu plodnego

Gość taka jedna dziewczynaaa
Hej! Ja mam cykle 31-33 dniowe. Bólu piersi nigdy nie odczuwam i nie odczuwałam również w ciąży. Co do owulacji dokładnie nie sprawdzam kiedy idealnie jest, ale u mnie dość późno, bo póxno obserwuję rozpoczęcie dni płodnych. Co do owulacji to niekoniecznie musi występować na 14 dni przed @, może to mieć miejsce od 10 do 18 dni przed @.

dziekuje za informacje Evi,a kiedy mniej wiecej zaczynaja cie bolec piersi????? bola cie tak blisko pach??? mnie tak mocna bola po bokach i sutki,nie kojarze zeby bylo tak wczesniej

mnie sutki bolaly tylko 2x-jak bylam w ciazy :) a blisko pach bola, zaczynaja bolec troche szybciej niz 16 dzien cyklu, ogolnie tak mocno bolaly mnie tylko w ciazy a normalnie bol jest sredni czasami niezauwazalny

czyli owulacja charakteryzuje sie u Ciebie silnym bolem?? ja tez m tak mam,zazwyczaj kluje mnie mocno jajnik,nie raz nie moge sie wyprostowac.ale sluz plodny mam juz na 2 dni wczesniej,pozjniej tylko mokrosc czuje. a jak po owulacji?macie sluz???ja nadal czuje mokrosc,ale konkretnego sluzu brak,za to piersi bola mnie straaaaasznie

ciekawa jestem czym charakteryzuje sie bol piersi i sutkow na poczatku ciazy,czy mozna ustalic cos takiego? pewnie to sprawa indywidualna,szkoda ale moze jednak ktos zauwazyl cos nietypowego?

u mnie sluz plodny wystapuje na pare dni przed tym kłuciem , po tym kluciu zazwyczaj sluz plodny mam tylko 1 dzien albo nie mam go juz wcale a sutki tak jak pisalam bolaly mnie tylko 2x kiedy bylam w ciazy zaczely bolec mnie najpierw przy ucisku lekkim, krotko przed spodziewanym okresem a pozniej bolaly mnie przy byle otarciu o np podkoszulke

dziekuje,jestem spokojniejsza,ja tez wlasnie tak mam z tym sluzem.czyli teraz juz wiem ze te sutki to blizej okresu staja sie wrazliwsze,moze teraz to u mnie za wczesnie:)