Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mjka

czemu on nie chcial....

Polecane posty

spotkalam sie wczoraj ze swoim kolega z innego miasta ( zawsze cos miedzy nami bylo..) spedzilismy ze soba cala noc.. dzis rano sie roztalismy poniewaz musial juz wracac. kiedy bylismy razem bylo batdzo milo, nie uprawialismy seksu, tylko petting. chcialab sie mu odwdzieczyc i powiedzialam zeby zdjal spodnie. nie chcial, mowil ze mu sie chce siusiu i ze nie chce przerywac. powiedzialam zeby poszedl, ale nie chcial... czemu?? dlaczego tego nie chcial? kiedy juz pojechal, pisal do mnie sporo smsow, o seksie tez pisal. dlaczego nie chcial zdjac spodni..

Gość kociarkaaa
moze był nie wykapany??faceci to skunksy boją się wody i mydła

Gość spi
:D Może ma jakąś widoczną chorobę weneryczną;)

Gość spermoliz
bo dostał orgazmu a po jednym orgazmie niektorzy faceci (a raczej baby z penisem) wysiadaja bo juz ich fistaszki bolą

Gość ON BEZ NIEGO
myślę ze problemem jest tutaj złe odzywianie w pierwszym okresie wzrostu. młody królik potrzebuje dodatkowych mikroelementów oraz preparatów witaminowych

Gość psyt
ON BEZ NIEGO ale sie uśmialam;D

Gość psyt
a tak w ogole to zapytaj go moze czemu nie chcial, jak sie wstydzisz na zywo to przez esa

umył sie hehe zawsze przed spotkaniem ze mna wiem ze porzadnie o siebie dba ( jego siostra sie nasmiewa ze potrafi sie kapac 3x dziennie :)) jakby doszedl to chyba bym zauwazyla, chyba ze potraficie po cichu :P

Gość Piękny Baltazar
Wystrzelił w spodnie albo ma stuleje

pytalam czemu nie chcial ale nie mowil, spytam sie przez esa jeszcze dzis jak napisze. nie wiem o co chodzi. a mlody taki nie jest, ma 21 lat ta jak ja

czy to mozliwe zebym go nie podniecila???? zawsze mowil ze tak, ale ponad rok sie nie widzielismy..