Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kultoorka

kalejdoskop uczuć

Polecane posty

Gość kultoorka

mój dwa lata starszy brat zaręcza się w sylwestra. zna ją 8 miesięcy. jet bardzo fajna. popieram decyzję mój byly proponuje mi wspólne życie, dziecko ... teraz dopiero. kiedy docenil co stracil. czemu wcześniej nie docenial ... mój obecny partner mówi mi dziś: wlaściwie móglbym już się z tobą ożenić ale ty masz jakieś wahania. zwalil wszystko na mnie po sylwestrze zrywam z nim. nie pasujemy do siebie już czekam na komentarze rodziców. czemu nie dalaś mu szansy, zostaniesz sama dość mam tego. poszukam dalej. eh ...

Gość ffdfd
a czy on ma mieszkanie?

Gość kultoorka
tak. ale nie mozemy byc razem. bo on teraz chce. a wtedy nie chcial. pogodzilam sie z tym. zajelam sie oba. i to ostro - kupilam mieszkanie, mam fajna prace. zaczelam drugie studia. nie rzuce tego dla niego - bo wciaz pamietam, jak wtedy mu nie zalezalo, a mnie owszem pytanie: to niby go kocham czy nie? kochalam zawsze. chcielismy miec dzieci. od obecnego partnera sie nie doczekam. nie daje mi poczucia bezpieczenstwa

Gość kultoorka
co wy z tym mieszkaniem. otoz ja mam. a moj facet mieszka z rodzicami. jestesmy rownolatkami. on duzo zaoszczedzi mieszkajac z nimi, ale mnie sie wydaje ze i tak nie ma kasy, ze wydaje na pierdoly. ze mna tez nie kwapi sie zamieszkac. a ja nie bede naciskac. na sile komus sugerowac, zeby sie do mnie dopasowal. to bez sensu. lepiej sie rozstac

Ja też zrywam po sylwestrze ale z innych powodów :( Jak długo jesteś z obecnym?

Gość kultoorka
od stycznia

Gość kultoorka
nie. nie brac sie za trzeciego. narazie nie. tylko nie marnowac sobie zycia ani z pierwszym ani z drugim. nie chce wybierac miedzy nimi. obaj sa siebie warci. moze pisane mi zostac samej