Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruku kuku

facet nie chce sie kochac

Polecane posty

Gość ruku kuku

jestem z facetem od 2 lat i wszystko byo ok a teray od 3 mc kochamy sie 2 w porywach do3 razy w mc nawet wtedy bardzo czesto nie ma wytrysku,on twierdzi ze tak ma i juz i ze nic sie zlego nie dzieje ,zdradzac mnie raczej nie zdradza nigdzie nie chodzi.po pracy do domku .wypadow z kumplami nie robi .CO SIE DZIEJE NIEWIEM JUZ NIC moze panowie cos podpowiedza

Gość napisz jakie masz bmi
to rzuci nowe swiatlo na ta sytuacje;)

Gość kuku ruku
175 cm 58kg

Gość kuku ruku
mam pirzamke ktorej on nie lubi,wiec marzłam przez tydzien i wkladalam przejrzyste wdzianka ,zimno jak cholera i co...nic bez zmian wiec zrezygnowałam ,myslalam ze przemeczony .ale teraz jest tydzien w domu nic nie robi i tez echo ...

albo cie zdradza, albo go nie krecisz, albo ma problemy i zapomnial o swiecie ;) albo ma depresje, moze ma fobie? ;) a moze jest jakis problem w zwiazku ,ktorego nie dostrzegasz.pewnie jak dluzej to potrwa to sama go mozesz zaczac zdradzac...

Gość kuku ruku
on mowi ze wszystko jest ok i jak ostatnio była impreza to po wiekszych procentach wyznawal mi milosci takie ze az milo ze mnie koch niechce mnie stracic itp ale dalej nic ,jak do niego podchodze i zaczynam to czuje przez spodnie reakcja jest natychmiastowa i barrrdzo zachecajaca a potem jakby tracil zainteresowanie to film jest fajny itp.itd

Gość grubas_8855
podlacz mu jaja do akumulatora, to od razu mu pala stanie ;)

Na początku faceta otumaniło albo zwyczajnie chciał zamoczyć. A teraz otrzeźwiał, przyjrzał się i się przeraził. Nie panikuj, niedługo ucieknie.

Gość fa-ce-t
ja tam mysle ze sa tylko trzy opcje: -w ogólnie nie lubi sexu -nie krecisz go (niewazne co mowi) -boi sie ze splodzi dziecko 🖐️

Gość kuku ruku
czyli co jasna d... juz nic z tego nie bedzie???dodam jeszcze ze on niechce abym sie zabezpieczala!jak wyciągnąc z niego co jest grane niewiem co myslec?

Gość ruku kuku
dzis znowu nic !!!!co z nim,albo ze mna jest nie tak??????????????

Gość ruku kuku
jest zazdrosny jak cholera.w mini to wyjscie tylko z nim a w domu nic lipa ?

Gość mhjnhgbf
moze ma tak male libido, tak sie zdarza, to mit ze wszyscy faceci chca seksu n aokraglo

Gość ruku kuku
wiesz na to bym nie wpadła!!!!!!!!!!a mozna to jakos zmienic ,albo jakos tak ,zeby choc troche czesciej ,bo ja czasami mysle ze przestałam go krecic ,a moze masz racje mhjnhgbf

Gość mhjnhgbf
libido to sie chyba nie da zmienic, ile kto potrzebuje seksu to jest wrodzone wiec ideal to sie dobrac rowno pod tym wzgledem, a o ot nielatwo.... piszesz ze znacie sie od 2 lat, a dopiero od 3 miec seks jest rzadko? jak wczesniej byl czesciej to moze to monotonia jest? na poczatku go bardziej krecil ale nie wiem, moze te same pozycje czy cos, albo male libido... wiesz, w sumie to moze byc duzo rzeczy, pewnie nie uda ci sie go namowic na wizyte u seksuologa...