Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mag_s

odstąpię termin wesela 27.06.2009 Kielce

Polecane posty

Witam, odstąpię rezerwację sali weselnej w terminie 27.06.2009 w restauracji w centrum Kielc,proszę o kontakt na numer 0793 955 177 lub na adres mailowy mag_s@o2.pl

...ciekawi mnie,za ile?..Nie problem jest zarezerwować salę w kilku miejscach,w atrakcyjnym terminie,uiścić zaliczkę,a następnie..,no właśnie,znajdą się tacy co pewnie zapłacą...:) Nie przesądzam faktu,ale tak się dzieje:)

ale przeciez jak ktos odstepuje termin to placi sie normalnie zaliczke ale tej resaturacji za nowe zaklepanie terminu przez nas. a nie osobie ktora odstepuje.

princeska a co chcesz płacic dwa razy?? kase oddajesz parze która sale zamówila a zaliczka zostaje ale na wasze nazwisko. To by byla bzdura płacic restauracji dwa razy.

siekba, a wiesz co?? tak teraz myślę że mogą tak ludzie robic;/ niby zaliczkę dali 500 zl a zażyczą sobie 1000 zl ... hmm ale ludzie pomysłowi nie powiem:)

aa no tak. to rzeczywiscie jak komus przeogromnnie zalezy na terminie i faajnym miejscu to z desperacji zgodzi sie wiecej zaplacic. ale to jest napraqwde czyste chamstwo

Gość oto_ja
a może z przyczyn nie zależnych ślub i wesele się nie odbędzie?? a wy tu już podstępu szukacie :/