Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agra

Wazne!! odstawilam tabletkianty i cos jest nie tak

Polecane posty

Ostatnio odstawlamtabletki antykoncepcyjne, a dokladnie 2tygdnie temu nie wzielam juz tabletki. ostatni okres miałam 17 grudnia.... Zastanawia mnie jedno, nigdy wczesniej tego nie mialam a mianowicie dzis zauwazylam u siebie taki galaretkowatty śluz, byl on raczej bezbarwny i bezzapachowy... nigdy wczesniej nie maiam czegos takiego i troche mnie to zmartwilo... chcilam sie zapytac czy to normalne po odstawieniu tabletek czy moze jest cos nie tak ze mna??

Gość Anulka134
Wyluzuj, ja też miałam różne rewelacje po odstawieniu tabletek, organizm świruje, bo już nie ma dostawy hormonów.

no tez tak mysle ze to świrowanie organizmu ale dobrze to jeszcze uslyszec wlasnie od kilku osob zeby sie nie martwic niepotrzrebnie:)

Gość andzia 765
idz do ginekologa najlepeij bo to może być stan zapalny, który sie ujawnił po odstawieniu tabletk

naprawde mnie to martwi dzis tez byla taka gareletkowata wydzielina:/ Czy to napewno normalne a moze Andzia ma racje ?? sama juz nie wiem co robic

Też odstawiłam tabletki anty po 9 latach. Ten śluz z tego co wiem to właśnie śluz z dni płodnych.

no ja z tego co sie orientuje to sluz z dni plodnych nie jest galaretkowaty....

chciałam jeszcze dodac ze boli mnie podbrzusze a raczej tak jakby kluje i jest to glownie odczuwalnie pzry siadaniu.... nie jest to bardzo bolesne rzczej nipokojace w polaczeniu z tym galaretkowym sluzem prosze o pomoc!!

Gość Nataliaaaaaa
Odstawilam tabletki yasmi po 2 latach, ostatnia wzialam 24 listopada. Dostalam okres., Teraz zero okresu, ciagle czekam. W polowie grudnia mialam dziwny sluz, jak geste bialko jajka,taka plazma. moglam go z siebie wyciagac, Mnostwo tego. teraz mam podwyzszona temperature, zero okresy, piersi mam numer wieksze, na niz zyly siwe powychodzily. Bola mnie sutki, pieka i koncowki sa biale, jakby odparzone. Seks uprawialm ostatnio pod koniec listopada, bez wytrysku. Az sie obawiam ze moge byc w ciazy, ale to byloby niemozliwe, Ja czekam na okres. Uspokoilam sie czytajac to, ze tak sie zdarza po odstawieniu. Mam jeszzcze zgage i pieczenie w zoladku.

Galaretowaty śluz o konsystencji kurzego białka to śluz płodny, także ja myślę, że jajniki po prostu zaczynają pracować. A do tej ostatniej dziewczyny, jeśli odstawiasz tabletki i uprawiasz seks już po tym odstawieniu to możesz być w ciąży jak najbardziej. Chociaż wydaje mi się, że to raczej anomalie po odstawieniu.

Gość tabletka yasmin
do przedostatniej dziewczyny Natalii:) twoje objawy sugerują ciążę,, biegnij po test:)pozdr ps. biorę tabletki 12 lat, miałam 3 przerwy w sumie 8 miesięcy

Gość Nataliaaaaaaa
Ale mie wystraszylyscie. Sex uprawialam przez doslownie 3 minuty bez wytrYsku ok 21 listopada, ostatnia tabletke z hormonami wzielam ok 24 LISTOPADA potem 7 PUSTYCH Mdostalam okres. To chyba nie moze byc ciaZA. nie wiem co z tym okresem, nie zapowiada sie na niego. Sluz mam teraz mleczny bialy. To pewnie po odstawieniu, sama nie wiem. Testom ciaz. nie ufam, jak nie dosane okresu to zrobie z krwi chyba.