Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piguła czyli ja

moja przyszłosć to...

Polecane posty

Gość piguła czyli ja

ha ha będe pielęgniarką :) nie wiem czy dobrze robię że się cieszę ale :) raczej co powiecie o paniach w białym mundurku?

Gość hitman23
ummmmm panie w mundurkach sa seksowne.... A te ich białe uniformy, masakra :)

Gość piguła czyli ja
a ja ost. widziałam pilęgniareczke w niebieskiej sukieneczce z bawełny. to dopiero masakra hitmenie 23

Gość vw43wtrfg
panie w mundurkach wcale nie sa seksowne..po kilku latach ciezkiej pracy sa wykonczone i wygladaja na starsze niz sa w rzeczywistosci myja ciala starych ludzi,patrza na smierc..po pewnym czasie dostaja znieczulicy ..ile mozna patrzec jak ludzie umieraja??????????

Gość hitman23
nie wiem co jest w nich takiego fajnego ale cos jest :) Zawsze miałem fantazje seksualne zwiazane ze strojem pielegniarki albo sama pielegniarka... hehe :)

Gość studentka med
vw43wtrfg nie każda pielęgniarka pracuje na oddziale paliatywnym sa tez inne rzeczy jak przy dzieciach w szpitalach czy w ptk. szczepien ale to co napisane zostało to święta prawda wiele z nas juz po paru latach się wypala i robi wszystko z rutyna bez serca bo nie ma różnicy dla pielęgniarki po umyciu 2tys. kroczy dupski itd. jest robota i trzeba to zrobić. jak się wypalisz to nie pomożesz już nikomu :(] mimo wszystko piękna praca

Gość vw43wtrfg
znam kilka pielegniarek...jedna tylko jeszcze wykonuje ta prace z sercem..ma wiele milosci dla pacjentow ale co z tego skoro ma depresje :( przejebany zawod

Gość dobre to
Ważne, że ty się cieszysz :) Co o nich myślę? Mam uraz :( Dwa razy leżałam w szpitalu i powiem ci, że najsympatyczniejsze były salowe...Pielęgniarki na dziecięcym masakra. W kółko darły mordy, wyładowywały swoje humory na chorych dzieciakach.

Gość piguła czyli ja
ja nie wiem jeszcze na jakim oddziale chce pracowac. ale wiem ze bede sie starac aby zmienic wizerunek pigul moze sie uda

Gość dobre to
Mam nadzieję, że ci się uda :) Poza tym jak jest chociaż jedna fajna pielęgniarka na oddziale, to już człowiek czuje się lepiej :)