Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uuu8

Czy to mogą być objawy ciązy...?

Polecane posty

Gość druga słaba blada kreska
to oznaka ciazy . ja tak mialam w pierwszej i drugiej ciazy . test robilam około 3 dni i około 5 dni o terminie i wyszka ta druga strasznie blada .dopiero po tygodniu ta druga kreska byla widoczna ale i tak troche slabsza od tej pierwszej . pewnie jestes w ciazy wiec dbaj o siebie .

tak-chce wiedziec jakiego koloru bedzie maiło włosy moje dziecko, czye będzie studiowac i czy pojedzie do sanatorium w Ciechocinku! P.s. dal pani nadwrażliwej! Dużo osób odradzało mi forum kafeterii i chyba miało racje...

wreszcie jakaś git bab się pojawiła A Pani skayblue polecam meliske bo wyciąga Pani zbyt pochopne wnioski

Gość kikimoreenoo
dziewczyno no ale czego ty sie spodziewałaś ze my ci badanie zrobimy ginekologiczne przez komputer???? Sama nie wiesz wogóle który ty masz dzien cyklu, może nawet nie wiesz czy sie bzykałaś, jakies roztrzepane informacje i spodziewasz sie ze ktos ci poważnej odpowiedzi udzieli. No poważna to taka zebys poszła spać ewentualnie kup test i zrob jeszcze raz.

Gość kikimoreno
czy to mogą byc objawy ciąży bo nie miałam ochoty na kawe. Tak to mogą byc objawy ciąży ale również może to oznaczać ze kawa ci zwietrzała, brzuch cie boli bo moze masz owulacje. no co ty chcesz sie tu dowiedziec jak sama mało co wiesz.

Gość kikimoreno
stwierdzasz ze widzialas kreske ale moze nie widzialas ze mialas okres ale moze nie mialas i same głupoty.

a ja słyszałam ,że Wy tu jesteście wszytkie takie mądre i myślam jednak że 'internetowo' przepowiadacie ciąze a się jednak pomyliłam!!!

Gość kikimoreno
no niestety nie wierz we wszystko co słyszysz:)

wow ale Wy się szybko denerwujecie i z wszystkiego jest wielkie wow! tak tak ide spać może test sam mi się zrobi przez noc kurcze a może zajde w ciąze przez tą noc bo mam skęcone kaloryfey bo cholender już sama nie wiem czy się bzykalam a i okresu nie mam chyba od 4 miesięcy bo sąsiadka nie kupiła choinki na święta! Kurcze to teraz już sma nic nie wiem bo generalnie jeden paznokiec mi się złamał a to chyba oznacza że nie jestem! Dzięki laski za pomoc tak jak inni pisza o tym forum-jesteści niezawodne!

Gość zbitadupawlesie
ciesze sie ze juz tu nie bedziesz zaglądac:)

madoonno i się nie dowiesz bo nie czytasz tylko się nakręcasz

nie nakrecam sie, mam angine i połowa rzeczywistosci do mnie nie dociera:) poprostu nie wiem o co biega Tobie w sumie:) No jak ci ta kreska wyszła i jestes pewna ze tam była no to jestes w ciąży.

i jak targowe kobity nakręciły się nawymądrzały nazłościły i nic z tego nie mają

a i widac ze jestes debiutującą na kaffe bo własnie ty sie za bardzo przejmujesz a wszyscy w koło mają ubaw zapewne:) To taka walka z wiatrakami:)

madooono -przeczytaj sobie to Wy ruszyłyście do ataku...!

i zapewniam cie ze kazdy kantem dupy sobie to puscił a ty jeszcze przeżywasz:) nikt sie nie nakrecił i nie nazłościł:) spróbuj założyc temat o tym ze parówki są zdrowe to dopiero zobaczysz prawdziwą złość i nakrecanie sie:)

uuu8-czy ty juz calkiem postradalas zmysly??? to ty nas zapytalas co i jak??? nie okreslilas nawet zadnych konkretow,nie wiesz kiedy masz dni plodne,nie mowiac o miesiaczce. i czego oczekiwalas??? to chyba oczywiste ze znajda sie osoby chcace ci pomoz,ale jak ty nam takie niejasnosci tu przedstawilas to sory ale nie bylo wyjscia jak troche sie ponabijac.jak mozna nie iwedziec takich podstawowych rzeczy??? nastepnym razem poczytaj najpierw zanim wejdziesz na Kafe

no tak w sumie najpierw z wykrzyknikami ze ktos do ataku teraz buhahaha no jakies rozjechanie emocji:)

Gość kikimoreno
znikneła:) poszła po rozum do głowy i zamiast zakładac durne tematy wzieła sie za bzykanie bo w koncu dzis ma dni płodne;)