Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atmaskaaaaaaaaa

Yasmin MOJE SKUTKI UBOCZNE

Polecane posty

Gość atmaskaaaaaaaaa

Otóż biore te tabletki 19 dni, i zauważyłam, że w trakcie ich brania dostałam uczulenia, tak wiem ginekolog powiedział, że możliwe są skutki uboczne, ja miałam: dosłownie wrzody na buzi,tułowiu, rękach, wszystko mnie swędziało, piłam wapno, 2 razy dziennie i dalej swędziało i się syfy wyrzucały, wzmożony apatyt, ciągle byłam głodna, a dzisiaj zauważyłam zbędne owłosienie, na brodzie zaczęły mi wyrasta włosy i się przeraziłam, jutro odrazu ide do gin, bo chyba ewidentnie mi nie służą i powinnam przestac je brac. To są pierwsze tab anty i się zastanawiam, czy tab tego typu będą mi służyc.

Gość dotknięta ona24
ja tabletki biorę od 3 mcy ale mercilon...przy pierwszym opakowaniu też miałam sporo skutków ubocznych (popsucie się cery, nadęty brzuch, ból głowy, ból rąk i nóg - a dodam że badania na krzepliwość krwi wyszły mi dobre, ogromny spadek libido, wzmożony apetek, stany depresyjne). ponoć z reguły 3 pierwsze mce są takie "przejściowe"... dziś jestem w połowie 3 opakowania, i jest super (tylko libido nadal leży i kwiczy:P, acz jest coraz lepiej). jednak Twoje skutki wydaję się być "gorsze" - więc faktycznie lepiej je zmienić.

Gość atmaskaaaaaaaaa
a co do brzucha to mam nadęty:( tak samo:/ to nie zbyt fajnie jak to ma tak trwa 3 miesiace;/

Gość atmaskaaaaaaaaa
i Ci powiem, że głowa też mnie ciągle boli od momentu brania tych tabletek

Gość hortensjamini
ale z was głupie baby,katujecie sie prochami ktore z was robia jakies dziwaki: depresyjne,grube i owlosione,zamiast stosowac gumki,ale pewnie wam mezusie kazali ZENADA