Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katia303

9 lat roznicy. 18 lat, i 27. Czy to az tak duzo? Chyba nie!

Polecane posty

Co sadzicie? Kurcze, mi sie nie wydaje, zeby to byla jakas znaczaca roznica wieku. ;) Ale wielu uwaza inaczej. Czy.. slusznie?

Gość masakraax
trochę jest, ale między moimi rodzicami też jest 8 lat róznicy. zależy od psychiki;)

Gość mkflgdhdh
jestem w 3 liceum moi nauczyciele mają 24 ,27 ,i 28 lat..... twój to pewnie jakiś kochaś z dyskoteki?

Fakt. Zalezy. ;) Ale, starsze pokolenie, tj. rodzice jakos nie moga tego przyjac do wiadomosci. Ze.. moze byc dobrze. widza wszystko, w ciemnych barwach.

Gość mkflgdhdh
powiem tak, znam obecnie takie pary, ale nie wydają się one zbytnio szczęśliwe..... chociaż w sumie jedna już bierze ślub na początku tego roku 18 i 26 lat, jedna chodzi rok już ma 16 koleś ma 30... ale mi się bardziej to ze sponsoringiem i tanim seksem dla nich kojarzy niż z miłością, ale sama nie mogę powiedzieć bo nie mam doświadczenia w związkach z aż tak starszymi (szczególnie że już 2 razy miałam młodszego chłopaka...) tzn. wszystko zależy na jakim poziomie rozwinieta jest twoja psychika... bo ja chce zostać jeszcze dzieckiem i wybieram młodszych i wygłupy od jeżdzenia samochodem i drogich prezentów (tak starszych na nie stać_

Gość mkflgdhdh
chociaż jak się zakochasz nie patrzysz na wiek...

Ale, mnie nie pociagaja rowiesnicy. Nie myslalam, ze to mnie spotka. Ale zakochalam sie. Przeciez milosc nie wybiera.. Czy mam rezygnowac, w imie rozsadku.. Przeciez, to bezsensu.

Gość mkflgdhdh
chociaż ja zawsze krzywo patrzę na te związki, ale wydaje mi się że ty się naprawdę zakochałaś i w sumie, masz ode mnie krzyżyk na drogę i na szczęście ;) przekonałaś mnie, nie rezygnuj ;-) chociaż fakt że 27 latka będziesz mogła mieć za 10 lat a 18stolatka tylko teraz..