Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna marta

chodzilam z chlopakiem 2 lata

Polecane posty

Gość czarna marta

chodzilam z chlopakiem 2 lata , posanowilismy odpoczac troche i zrobilismy sobie przerwe trwala 3 tygodnie, caly czas bylismy w kontakcie . chodzi o to ze ja przez ten czas spotkalam sie 4 razy z pewnym chlopakiem i moj o tym nic nie wie. teraz chce zakonczyc ta znajomosc i wrocic do mojego chlopaka. czy powinnam mu powiedziec o wszystkim. nie wiem jak mam podejsc do tego chyba go nie zdradzilam bo wkoncu mielismy przerwe co myslicie??

Gość YYEETAM
NO A CO MIEDZY TOBA A TYM CHLOPAKIEM ZASZLO?

Gość czarna marta
w sume to nic , pilismy kawe rozmawialismy. raz go pocalowalam w usta(taki buziak) i to po tym stwierdzilam ze jednak chce wrocic i ze kocham mojego...

Głupie takie dziecinne chodzenia a jeszcze głupsze przerwy:] Po kilku letnim małżeństwie też będziesz miała dość swojego chłopaka i będziesz sobie przerwy robić? Gratuluje podejścia do życia ;] Przerwa żeby dać innym na prawo i na lewo a potem jakgdyby nigdy nic wrócić sobie do chłopaka? Jesteś beznadziejna...

Gość czarna marta
nie osadzaj mnie, bo nie wiesz dlaczego mielismy przerwe i to byla nasza decyzja

Gość matka olka
nic nie zaszło więc wspominanie o tym chlopaku jest zbędne.

Gość buahahaha
macie przerwe = nie jestescie ze soba = nie mow, no chyba, ze chcesz chlopa stracic wiem co mowie ;)

Gość czarna marta
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. twoje komentarze sa tutaj zbedne. nie wiesz o co chodzi wiec twoje zdanie na ten temat mnie nie interesuje dlaczego mielismy przerwe to jest nasza sprawa a pytalam o cos innego! jeszcze nie jestesmy po slubie wiec mozemy sobie zrobic z 10 takich przerw...

Gość czarna marta
buahahaha jesli mam go stracic to i tak strace , ale gdy nas naprawde laczy milosc to przetrwa nie jedna przerwe a jesli nie to nie warto wracac

Gość matka olka
nie ma co mu mówić Przecież do niczego nie doszło z tym kolesiem

Gość czarna marta
matka olka tez tak mysle:)

Gość czarna marta
Nie cierpię, kiedy ludzie się ze mną nie zgadzają i mi nie przytakują. Z tego powodu zrobiłam przerwę w chodzeniu z chłopakiem. Mój chłopak przyrzekł, że już zawsze bedzie się ze mną zgadzał i że naważniejsze będzie moje zdanie, więc do niego wróciłam.

Gość boziaaa
czarna marto:):):)powiem Ci tak,wg.mnie nie zdradziłaś go,ale myślę że jeśli go naprawdę kochasz to powiedz mu o wszystkim,jeśli on naaaprawde też Cię kocha to zrozumie i będzie Ci wdzięczny za prawdę i szczerość a to przecież w związku jest bardzo ważne!mam ponad cztery latka chłopaka którego bardzo kocham i wiem że prawdomówność i szczerość jest bardzo ważna, powodzonka Ci życzę i pozdrawiam

Gość sasa123
przerwe w chodzeniu :D :D:D:D eee noo "chodzeniem" nazywasz niby poważny związek... :) biedny chłopak...

Gość ...................../.
"Głupie takie dziecinne chodzenia a jeszcze głupsze przerwy:] Po kilku letnim małżeństwie też będziesz miała dość swojego chłopaka i będziesz sobie przerwy robić? Gratuluje podejścia do życia ;] Przerwa żeby dać innym na prawo i na lewo a potem jakgdyby nigdy nic wrócić sobie do chłopaka? Jesteś beznadziejna... " a tobie coca cola wyzarla mozg i masz juz papke

Gość czarna marta
dobre to ostatnie to podszyw , a od milosci przerwy sie nie da zrobic ale sa rozne inne problemy... nieraz przerwa w zwiazku jest potrzebna, ale to juz inny temat tak wiec dziekuje za uwage i dobranoc zycze milych snow:)

Nie pijam coca-coli wole pepsi :P :) Oh wybacz jakieś zasady. Albo się kogoś kocha, albo nie . Nie ma czegoś takiego jak przerwa w MIŁOŚCI co autorka nazywa przerwa w CHODZENIU :) Widzę tu nie ma żadnych zasad pogrywa na uczuciach innych szczególnie chłopaka któremu narobiła nadzieji :) bo co nie przytakiwał jej na każde słowo? To chyba wiele wyjaśnia...

Gość czarna marta
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. twoje komentarze sa puste i nie wiem jak mozesz ocenic czlowieka po paru zdaniach. to ja tobie gratuluje inteligencji, ale szkoda czasu mojego zeby sie tutaj klucic. dziekuje za szczere odpowiedzi. i juz wiem co zrobie powiem mu prawde bo i tak napewno nie umiala bym tego ukryc i predzej czy pozniej by sie wydalo. najwazniejsza jest szczerosc. ale ide juz spac milego wieczorku:)

Gość pieknie
szybko sie zabrałaś do poznawania nowych,powiedz mu,nie oszukuj,on juz pewnie nie bedzie chciał wrocic

Gość pieknie
miłość przetrwa wszystko?ciekawe jakby Twoj chlopak sie spotkal z jakas dziewczyna to ciekawe jaka by była Twoja reakcja??

Gość ja chyba nigdy nie zrozumiem
o co chodzi z tymi "przerwami". Sorry ale dla mnie to takie dziecinne... Jak zalozycie rodzine to tez sobie przerwe zrobisz od opieki nad dzieckiem? Owszem jest cos takiego jak separacja. Ale to w malzenstwie, jak ludzi laczy cos jeszcze poza uczuciami. I jest to zwykle pierwszy krok do rozwodu (moze nie pierwszy nawet ;) ) Dla mnie przerwam = koniec zwiazku, bo skoro trzeba robic sobie przerwe od milosci i bycia razem to moze nie warto wiazac przyszlosci z ta osoba.

A widzisz moja droga najwidoczniej można :) Sama to przed chwilą zrobiłaś. Dokładnie byłabyś zadowolona jakby on spotykał się z innymi? Przerwa czy nie przerwa jeżeli się kogoś kocha powinno się być wobec tej osoby wiernym i lojalnym. Znudziło Ci się \"chodzenie\" i myślałaś że z tym drugim będzie lepiej. A tu proszę :) Szkoda mi twego chłopaka...