Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonaa

Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość czerwonaa

Dzisiaj mam 29 dzień cyklu (licząc gdybym jutro dostała @, bo cykl jest do dnia przed @). Bolą mnie piersi już od 6 dni, od dwóch pobolewa podbrzusze jakby przed okresem. Mam biały, przejrzysty śluz o konsystencji kleju w sztyfcie, tylko nieco bardziej się ciągnie. Śluzu jest tyle samo co w inne dni cyklu. Z chłopakiem uprawiam petting, jesteśmy ostrożni. Bardzo się stresuję, czy nie jestem w ciąży... Szukam u siebie objawów i przeczytałam już chyba wszystko na ten temat w internecie...Proszę o opinie kobiety znające się na rzeczy. Dodam że nie mam żadnych objawów typu mdłości itp. Z góry dziękuję ;)

Hania spod piątki tak robiła i zaszła więc możesz być. Jadzia spod czternastki tak robiła i nie zaszła więc możesz nie być. Szanse 50 na 50.

Gość czerwonaa
nie mam innych objawów niż ten śluz, niby-opóźnienie okresu, piersi jak przed okresem i brzuch pobolewa...

Gość ha ha lala
nie jestes! przestan sie stresowac, a okres nadejdzie

Teraz to jeszczez se przypomniałam że Graża spod 21-ki też tak miała i nie zaszła. Więc szanse maleją, ale nie wiem do ilu.

Gość ha ha lala
jak tak sie stresujesz to kup sobie test ciazowy i bedziesz wiedziala. Dla mnie to nie jestes, szkoda zycia marnowac na zamartwianie sie.

Gość ann///
dziewcyno nie jestes w zadnej ciązy!!! Najpierw sie doedukuj i poczytaj jak dochodzi do zapłodnienia a potem bierz sie za takie zabawy! Tak to jest jak ktos niedojrzały bierze sie za takie rzeczy. Sama pomysl czy to było warte twoich nerwów