Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniagrestowa

CZy mozna kochac dwie osoby??

Polecane posty

Gość paniagrestowa

można i nie zyczę tego nikomu to ból najgorszy na świecie!!!nie wiem czy z tym co zyje czy to jeszcze miłość czy przyzwyczajenie ale wiem na napewno ze ten który pojawił sie niedawno na mojej drodze życia, którego pokochałam do szaleństwa jest tym ale wybrałam tamtego bo przyzwyczajenie ale strasznie tego żałuje ale nie da się być z 2 na raz tym bardziej ze tamten tak nie chce, nie dziwię się wcale! nie życze nikomu wybierania między dwoma osobami które się kocha bo jednej i drugiej decyzji będę załowała do końca życia i najgorsze jest to że nikt mi w tym nie moze pomóc sama musze sobie radzic z ta goryczą dnia codziennego i następnego że zostałam z tym choc czuje ze serce mi wysycha do tamtego i nie wem czy z tym jak będe czy serce mi nie pęknie z rozpaczy za tamtym a jak wybiore tego to będzie i przykro ze taką krzywdę wyrządizłam tamtemu i wyrzuty itp i wiadomo ze tęsknota=przyzwyczajenie... kochane to jest przerąbane... mam takiego doła ze nie chce mi się zyc...

Ty chyba mylisz miłość ze zwykłym zauroczeniem, fascynacją czy pożądaniem. :( NIE można kochać dwóch facetów prawdziwą miłością i równocześnie ich oszukiwać...

Gość D3r3k
można - jestem w takiej sytuacji - nie jest łatwo