Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sivaa

Dlaczego spuźnia się okres

Polecane posty

Gość Sivaa

Hej mam pytanie...Ostatni raz współżyłam 3 miesiace temu..i normalnie co miesiąc miała okres..czyli logicznie nie mogę być w ciązy...Ale moja koleżanka mi mówiła..ze czasem zdarza się tak..że mozna mieć do 3 okresów normalnie..hmm i teraz sama juz niewiem...martwie się i to bardzo..okres spuźnia mi się juz tydzień...jestesm zła..mam takie zminne nastroje..mam bolące piersi..kurcze sama już niewiem czy to schizy czy prawda;( Pomocy;( wiecie coś na ten temat?..Czy jest prawdą co mówi moja koleżanka?

nawet jeśli występuje krwawienie w pierwszych miesiacach ciąży to nie wygląda to jak zwykły okres, wiec napewno zorientowałabyś się że ten ,,okres\" jest bynajmniej dziwny. Skoro miałaś 3 i żaden nie wzbudził Twoich podejrzeń to spokojnie, w ciąży prawdopodobnie nie jesteś. Używałaś zabezpieczenia?

Gość anik...
dokładnie a okres moze ci sie jeszcze bardziej opoznic ja bedziesz sie stresowac. Te objawy które opisujesz to sa objawy przedokresowe

Gość Sivaa
No tak..tylko bardzo martwi mnie to..dlaczego się spuźnia..wogule matka mie ciągle dołuje..i sie wdzien w dzien pyta jak tam okres? ;( mam juz tego dosc...wogule ostatnio mam dość tego wszystkiego..Mam juz takie nerwy sama na siebie...;/