Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siedemstraconychlat

nie wysłany mail

Polecane posty

od siedmiu lat nie było dnia, o którym mogłabym powiedzieć że jestem naprawdę szczęśliwa. Twój charakter sprawia że utwierdzam się w przekonaniu że popełniłam błąd. Nie umiesz panowac nad emocjami, wyrzywasz sie na mnie za wszystko i za wszystkich. Spotkanie towarzyskie, impreza okolicznościowa zawsze boję sie ze powiem coś nie tak a ty jak zwykle powyzywasz mnie, ja poczuje sie jak dno i będzie mi wstyd....ale to ty powinienes sie wstydzic nie ja!!! To ty ...nie ja ....masz problemy sam ze soba ....nie potrafisz życ z ludzmi. Próbujesz wmówić mi ze nic nie jestem warta a co ty osiągnąłeś w życiu???. Jak mogłam się w Tobie zakochać. Boże jak chciałabym naprac odwagi i odejsc od Ciebie, aby moje problemy wreszcie przestaly istniec bo Ty jestes moim najwiekszym problemem. Jak mozna powyzywac kogos a pozniej udawac ze nic sie nie stało. Nasza córka to wszystko słucha i ma juz swoje przemyślenia....wstyd mi ze wybralam jej takiego ojca.

Gość tortura nie na czarno
to ty masz problem.

dlatego, ze na ogol wszyscy wola sie umeczac i stekac niz wziacsie w garsc i stanac samemu na nogi.

Gość najwyższy czas
wysłać tego maila. Nie na kafeterii, ale do adresata. Niech wie co myślisz, co czujesz.

zostawilam ojca swojego dziecka, po 5latach. wybacz iz nie dorastam ci do piet.

Gość tjaaaaaa.....
jak będziesz wysyłać tego maila, to nie zapomnij poprawić błędów ortograficznych, bo adresat cię znów powyzywa, a sama dasz mu powód

to idz ugotowac obiadek kochanemu mezusiowi, skoro inaczej nie potrafisz.