Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmm20

Jak podoba wam się WIOSENNA kolekcja HM?

Polecane posty

Gość Hmmmm20

Moim zdaniem H&M się nie popisał z wiosenną kolekcją. Zainteresowała mnie tylko spódniczka z wysokim stanem, uszyta z kwiecistego materiału (http://tinyurl.com/skirt-HM). Co sądzicie o tej kolekcji?

Gość tortura nie na czarno
myslimy ze jak na taka cene (119pln za niemal kazdy ciuch) wszystko wyglada tak samo, identycznie i bez zmian bez wzgledu na to, czy to kolekcja jesienna czy letnia.

Gość mala cytrynkaa
nie lubię h&m ...ceny wysokie a ciuchy jak szmaty

a ta kiecka - blagam cie, jak z bazaru w lowiczu, gdyby nie metka pewnie w zyciu nikt by tego nie zalozyl.

Gość Hmmmm20
Różnica w kolekcjach jest znaczna. We wiosennej nie widać już promowanego w ciągu obecnego sezonu stylu vintage, a więc koronek, stójek, marszczonych rękawów.

Gość Hmmmm20
tortura ---> I o tą łowickość chodzi :D.

hmmmm - a no chyba, ze tak. generalnie uwazam ze h&m propaguje styl ktory jeszcze 4lata temu byl nie do pomyslenia i na tym wlasnie interes sie kreci - ktos chlapnie jakims nowym trendem w towarzystwo, a na nastepny dzien juz wszyscy maja takie same szafy. niewazne, czy ladne, czy nie, czy estetyczne, czy kolorowe,; wazne, zeby bylo MODNE.

Gość mala cytrynkaa
mi się nie podoba ze względu na to że wszystko jest na jedno kopyto...każda bluzka,spodnie i w dodatku przeważa kolor czarny. Jeśli chodzi o jakość to już w ogóle bez komentrza...Połowa tych rzeczy po spotkaniu z pruszkiem i wodą wyglada tragicznie :o

Gość dałoby się podrzucić
linka do kolekcji? nie mogę namierzyć :]

dzięki :)

Gość tjaaaaaa.....
w H&M czasem zdarzy się jakiś ładny "ciuch", ale zwykle to tylko kilka perełek w kolekcji co nie zmienia faktu, że jakość pozostawia wiele do życzenia, więc pozostaje chuchać i dmuchać na ubranie, albo pogodzić się z tym, że prędzej czy później się "zeszmaci"

no i już sławny kwadratowy kształt większości rzeczy hyhy.. ale kolorki ładne - można się będzie poinspirować :)

Gość Hmmmm20
Mi akurat o popularną modę nie chodzi, bo mam własny styl i wyszukuję rzeczy tylko do niego psujące i właśnie w H&M zdarzają się perełki, które na prawdę potrafią przypaść mi do gustu (z tego głównie względu zawiodła mnie wiosenna kolekcja, brak w niej oryginalności). Natomiast zgodzę się z tym, że większość oferowanych przez tą sieć ubrań jest szyta bardzo prosto. To gwarantuje im dotarcie do większej rzeczy klientów. mała cytrynka --> Nigdy nie miałam problemów z jakością tych ubrań, nic się nie rozpadło (nie wiem jak jest z kolekcją DIVIDED).