Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia_xxx

Kobiety, dziewczyny, pomocy!!!!!pytanko!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zuzia_xxx

bo mam 12 lat. I nie wiem czy myjąc się TAM muszę wkładać rękę głębiej... Bo ja zawsze umyję się tam po powierzchni, a później lekko rozchylam wargi i po samych boczkach, bo się boję, żeby czegoś nie uszkodzić... czy jednak muszę wkładać rękę tam głębiej???? bo ja sie nie znam na kobiecej anatomii i nie wiem gdzie co jest jeszcze...

Gość zuzia_xxx
uppppppp

Gość zuzia_xxx
ale ja serio pytam... :( bo nie wiem Iwaaaa....

Gość dariakkkk
nic Ci się nie stanie ;)

Gość zuzia_xxx
kurcze, ale tam jest tak ślisko i nieprzyjemnie, na pewno nie zerwię sobie błony dziewiczej ani nic??? bo ja sie boje... :(

Gość dr.Zoofia
Tak, aż po sam łokieć i to koniecznie, bo umrze!

Gość zuzia_xxx
yhy, tak to jest jak tyle prowokacji jest tutaj teraz, a jak ktoś niedoświadczony się zapyta to nie potrafią normalnie odpowiedzieć. no bo ja nie mogę, tam to jest śliskie, odrzucające i wogóle nieprzyjemne w dotyku... bleee....i tak się tylko pytam jak to jest z wami. Bo ja myję na przekór sobie te ścianki jakby ale tam głębiej ręki włożyć nie mogę, mam niemalże odruch wymiotny to takie głupie odczucie..... ja sie serio pytam... i dlaczwego tak mam i jak to jest z wami... :(

Gość Karolina_1989
zuziu mozesz sie myc troszke glebiej tam nic ci sie nie stanie nawet wskazane jest mycie pochwy glebiej i dokladniej uchroni CIe to przez zakazeniami grzyybicznymi ale stosuj plyny specjalmne do higieny intymnej pozdrawiam:)

Gość zuzia_xxx
dziękuję, wreszcie jakaś normalna odpowiedź :) a jak to jest podczas okresu (bo już go mam) wtedy wkładanie ręki tam to już mnie tak odraża, że no nie mogę, czy to konieczne.....???? ;(

Gość Karolina_1989
Konieczne poniewaz podczas okresu higiena bardziej sie zaostrza musisz dbac o swoja pochwe tak jak pisalam..nie ma nic obrzydliwego z czasem ci przejdzie zobaczysz:)