Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada 44

kolczyk w jezyku-coś sie stało ...

Polecane posty

Gość mada 44

Witam zakolczykowanych! Mam kolczyk w języku od prawie 2 lat i nie miałam z nim nigdy żadnych problemów, aż niestety do wczoraj:( . Od 2 tygodni bolał mnie język z boku, tak jak przy zapaleniu jamy ustnej, co dziwne nigdy tak długo ta infekjca u mnie nie trwała, ale pomyslałam, że może to normalne w ciąży (bo jestem w 7-mym mies:) i poczekam z nadzieją, że w końcu to zapalenie zniknie. Nie mogłam jeść swobodnie, bo wiadomo-bolał przy tym język. W końcu nie wytrzymałam tego bólu i z ciekawości zdjęłam kolczyk żeby sprawdzić czy to nie od niego tak się dzieje i niestety po wyjęciu kolczyka przestał bolec mnie język!!! wiec to od niego tak mnie bolało. I teraz mam pytanie, dlaczego?? skąd ta nagła zmiana?? czyżby ujawniło mi się uczulenie na metal, ale aż po prawie 2 latach??? Jestem zdołowana, bo bardzo przywiązałam sie do niego. Wczoraj wieczorem go wyciągnełam, a dziś próbowałam go włożyć z powrotem i nie mogę, mimo iż dziurka jeszcze jest, tylko, że u dołu nie mogę przepchać sztangi i trochę boli przy tym. Co mam teraz zrobić? czy mam jeszcze szanse na swój kolczyczek???:( bo drugi raz nie będę przekuwać.

Gość jesteś w ciąży
to daj sobie spokój z tym kolczykiem, od kolczyków w języku mogą sie rozchwiać zęby, spytaj dentysty powie Ci to samo pewnie ciąża ma wpływ na to że nie tolerujesz tego kolczyka, ciąża wszystko zmienia

Gość mada 44
Tak, wiem o tym, ale nie mam żadnych problemów z zębami, bo regularnie chodzę do dentysty. Czuję, że jednak będę musiała pożegnać się z ko9lczykiem, a nawet jeszcze nie zdążył mi zbrzydnąć. trudno.