Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaeeddww

Niech mi ktoś otowrzy oczy!

Polecane posty

Gość aaeeddww

.Zaczne od poczatku poznalismy sie i musial wyjechac do pracy za granice.Dzien w dzien przez prawie 4 miesiace na skypie rozmowy po 5 godzin. . Było tyle fajnych chwil jak juz wrocil w ktorych zachowywal sie naprawde super.Nigdy nie pomyslalabym ze przyjedzie do mnie o tej 12 w nocy zeby sie przywitac,nastepne dni tez fajne,a ostanie dwa dni świąt jak w bajce,tylko godzin razem a ciągle bylo jak gdyby mało,rozstalismy sie a ty juz za godzine dzwonil zebym ja przychodzila do Ciebie jak siedziales z chlopakami:)Mowil kocham Cie,ze jestem Twoja,co zrobie jak ukleknie przede mna , ze nie wyobraza sobie ze mnie nie bedzie jak pojedziesz z powrotem.Dlatego ja nie rozumiem tej jednej sytuacji w sobote. Poczlam na taka potupajke w naszym miescie no i on tam byl nic do mnie nie napisal ze bedzie,malo tego nie odbieral telefonow..Ja poszlam tam bo wiedzialam ze i on przyjedzie(jest z innego miasta)przyjechal z kolezankami ktore tlumaczy ze zna je od dziecinstwa.wiem ze tak jest..No ale czemu nie zadzwonil ze jedzie??wczoraj tez nie dal znaku zycia.Dodam ze jest przystojny wiele bab sie za nim ugania.jest za badzo rozrywkowy,wszedzie go pelno.ma duzo przyjacol.on twierdzi ze sie nic nie stalo ze to przeciez jego przyjaciolki,ze sie nie rozerwie.co robi ??zalezy mi na nim.ja mam 20 lat on 25

Gość wikiwaz.
normalny koleś poruchac i spierdalać

Gość tak czuję i tak myślę
może być tak, że się w Tobie zabujał(wynikałoby z opisanego zachowania). Ale ciągnie wilka do lasu. A to taki pierwszy sygnał dla Ciebie... żebyś otworzyła szeroko oczy.

To że spotkał się ze "starymi" koleżankami o nie świadczy od razu że ciebie zdradza lub chciał z nimi porozmawiać o tobie xP

Gość aaeeddww
Wlasnie nie wiem bo potrafil jechac 20 km. zeby tylko na godzine sie zobaczyc.wrocil zostawil torby i od razu do mnie jechal jest wiele sytuacji jak w bajce.tyle ze ma opinnie podrywacza.wiele osob mi mowilo zebym uwazala no ale nie sadzilam ze moze miec bajer na slowo kocham cie.chcial zebym jechala z nim z powrotem za granice jedzie za tydzien.

Gość aaeeddww
jak to widzicie??

Gość aaabhjiuygv
nie wiadomo