Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do pana B

Dlaczego jest tak mało pęknych ludzi

Polecane posty

Gość pytanie do pana B

czy to nie dziwne? skąd tyle nieudanych egzemplarzy? róźe są prawie wszystkie piekne, motyle też a ludzie jacyś tacy marni..

Gość tak mało pięknych bo...
tak dużo brzydkich, marnych i nijakich. Wygranymi więc Ci nieliczni, nieliczni piękni, nieliczni doskonali... nie na zawsze jednakże... nawet im to piękno i doskonałość będą zabrane...

bo piekni ludzie rozmnażają sie oszczędnie, za to paskudy i nieudacznicy - na potęgę

Gość aguna
ja jestem piekna ;d:) jeszcze kobiet jest sporo ladnych, nie koniecznie pieknych ale ladnych.. ale faceci!! o zgrozo, przejsc przez cale miasto i nawet na jednym nie mozna oka zarzucic!

Gość oj aguna aguna
lesbijką jesteś czy co? jaka matka takie dzieci, nie ma tak że matka rodzi ładne dziewczynki i brzydkich chłopców, to jest po równo więc twoją teorie o kant doopki rozbić jakbyś zapodała swoje zdjęcie to też by pewnie wyszło żes paszczur :)

Gość aguna
haha do lesbijki mi daleko ;p z tym co napisalam to nie ejst tylko moje zdanie ale i moich kolezanek. no nie wiem jak tobie podoba sie 3/4 meskiej populacji to masz duzo do przebierania w przeciwienstwie do mnie

Gość problem w tym aguna
że na laski patrzysz inaczej :) jakbys zapytała facetów to by ci powiedzieli że polski sa brzydkie aż wykrzywia - steczkowska, kayah, maria kaczyńska, szczuka, olejnik, pieńko its itp jak się trafi jedna na 200 ładna to już jest dobrze to jak to jets z tymi matkami-polkami? rodzą ładne dziewczynki i brzydkich chłopców? :D

Gość samaEwusia-lat44
CZŁOWIEK nigdy nie jest piękny,może tylko posiadać urodę.Piękny staje sie dopiero w kontaktach z drugim człowiekiem,w procesie tworzenia,ujawniania swych mysli,uczuć.

Gość olol
u mnie w szkole to jest masa przystojniaczków mmm :)

Ewusia- piełdolisz jakąś filozofię- zejdź na ziemię.... Polacy to brzydki nałód! Wiem, ze to głupio brzmi, ale taki jest fakt... Kobiety w Szwecji, w Nołwegii, w Łosji, w USA, we Fłancji, mężczyźni w Hiszpanii, Połtugalii... ale w Polsce? Rzdki widok, bałdzo rzadki....

Gość joozio
akorat w kazdym kraju sa piekni i brzydcy. kiedys podobaly mi sie hinduski. ale jak je widzialem na codzien to zaczalem postrzegac, ze sa ladniejsze i brzydsze. a teraz nieliczne mi sie podobaja. po prostu olacy ci sie upatrzyli i tyle. a uroda to co innego niz kraj pochodzenia. nawet japonczycy niektorzy pewnie sa przystojni

Gość joozio
a czemu tak malo pieknych ludzi? bo uroda nie jest czynnikiem decydujacym o przetrwaniu genow. pomaga w zdobyciu pieniadza, pozycji ale nie dokonca w przekazywaniu genow. w innym przypadku bylyby same piekne kobiety, i napakowani kolesie

Gość joozio
i najczesciej osoby uwazajace sie za piekne to straszne brzydale

Gość .........Sceptyk...
zabierzcie makijaż wszystkim kobietom, to zobaczycie, że płeć męska jest ładniejsza

Gość ponoc jesien
Piękno jest ubogie w formy... Brzydota ma ich wiecej :P

Gość joozio
na szczescie piekno tez ma rozne formy, zauwazyliscie ze kobieta ktora jest piekna jako 18-20 latka szybko sie starzeje. a niektore kobiety pieknieja przy 30-tce. moze ewolucja tak dostosowala dwutorowo

Gość joozio
niestety. piekno jest bardziej standardowe niz sie wydaje, dlateguz czesto jedna kobieta sie podoba facetom bardziej niz inna, bez wzgledu jak typ urody lubia i z jakiego kraju sa

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!