Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudny biuuuuuuuuuuuuus

CZY KOBIETA PO 40stce może być jeszcze pociągająca i atrakcyjna???

Polecane posty

Oczywiście że może! Mam koleżankę, w styczniu skończy 42 lata a jest po prostu przepiękną kobietą, i wygląda na góra 30 lat :D

Gość spinka motylka
tak pod warunkiem że się dba o siebie, jest się konsekwentną i ma żelazną wolę a jak tu nie zjeść ciasta albo której teraz chce sie biegać jak zimno i się wstydzi

Gość ja nie wiem nie pytajcie.
Może być! Znam kilka kobiet po 40stce, które niesamowicie wyglądają, super zadbane i o niebo lepiej niz niektóre 30stki:P

Gość dla normalnego faceta nie
Ale może być dla: a/ niedoświadoczonego prawiczka b/ małolata który się dowartościowyje zaliczaniem "mamusiek" c/ 70-letniego dziadka d/ bardzo brzydkiego faceta który jest taik wyposzczony że rzuciłby się nawet na mumie egipską (gdyby była to mumia kobiety) no i to chyba wyczerpuje temat

Gość male cyce ma monica
monica zle wyglada ma maly biust bardzo i zwisły a kiedyś miala duże cyce..co sie stalo ?czy na starosc zmalały?

Gość siostraaa
Może !!!x Mam 45 letnia kolezanke . Jest piekna , zadbana, seksowna . Zaden jej sie nie oprze . Nikt !

Gość dla normalnego faceta nie
?????Czyzby małżeństwa gdzie oboje mają po 40 nie istniały?

Gość a co tu ma do rzeczy małżeństw
facet w małżeństwie nie ma wyboru - dom, dzieci, bagaż wspólnych lat, częśto sam juz jest nieatrakcyjny w tym wieku, presja rodziny żeby nie odejść itd co nie znaczy że rzuca się łapczywie na swą podstarzała żonę 3 razy dziennie i co nie znaczy że nie marzy mu się soczysta 20-latka

Gość mój się rzuca
:D

Gość taaa rzuca się
chyba chciałaś napisać że go odrzuca :)

Gość to chyba twojego
od ciebie.

sorki,ale co 20 latka ma facetowi do zaoferowania w seksie?? hehe

Gość do vikii
piekne zdrowe ciało :) a co 40-dziecha ma do zaoferowania? próchnice zębów, cuchnący oddech, zwiędłą nieczysta skórę, niemiły zapach :D:D:D:D:D

Gość nie wiecie nie wiecie
20stka może się wykazać bogatymi doświadczeniami seksualnymi, w końcu dzisiejsze dziewczyny wcześnie zaczynają....nie unikają ani orala ani anala, seksu grupowego, sponsoringu....

Gość i jeszcze obwisły biust
and grzybice

Gość nie wiecie nie wiecie
taaaa, 40cha i od razu niemiły zapach i grzybica.... a 20stki to niby z taśmy produkcyjnej zjeżdżają i mają w środku "zapach nowego auta" ?! ale mnie rozbawiliście

Gość poldzia
Poprostu wszyscy powaleni tu pisza Ludzie Świat oszala jaka pochwala ciala a gdzie wartosci wyzsze????? Ciekawe co ci bedzie po oralu i ANALU i grupowym seksie jak ci kochaniez za10 lat nie STANIE????? hihihih. Powodzenia tym którzy zamiast mozgu maja FIUTY. To zyczę ogormnego co by do konca zycie nie zanikl hihihhi

Gość poldzia
Oczywiscei 30 -40 i 60 moga miec piekne ciala jak maja bogata dusze i to cos :)))). Za to facet jak wyglada po 40???? to ww.ZAL.pl Spójrzcie na sowje ciałka SEXOWNE piszący tu faceci.

Gość gość
Jak się ma 20 lat, to 40 lat to właściwie już starość. Nic bardziej mylnego. To piękne mieć 40+, pewnie i 50+. Człowiek jest doświadczony, wie co lubi, i co lubi płeć przeciwna. Wprawdzie ciało już nie jest takie jędrne, ale doświadczeń to dwudziestolatkowie mogą tylko pozazdrościć. "Soczysta dwudziestolatka" pojęcia nie ma. Dojrzałość to naprawdę piękna sprawa. I chociaż ja już jestem 45+, to nie chciałabym się cofnąć w czasie. Czuję się kobieco, jak nigdy wcześniej.