Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm..mmm

Chcemy poprosic znajoma aby została Matką Chrzestna naszego syna

Polecane posty

Gość hmmm..mmm

Chcemy zrobic to w taki sposob: wreczyc podczas naszego rodzinnego spotkania kartke z wypisana "prosbą" o zostanie matka chrzestna naszego synka. Czy ktoś z Was potrafi sklecic kilka zdan na taka kartke? Ja mam problem...

Gość a ja bym nie
chciała w ten sposób być proszoną i na pewno nie przy wielu osobach na rodzinnym spotkaniu:o bierzecie w ogóle pod uwagę,że moze nie chce,że chciałaby odmówić,ale ptzy tylu ludziach bedzie jej głupio.To jest troche taki stawianie człowieka pod scianą:o

Gość hmmm..mmm
rodzinne - mialam na mysli jej rodzina czyli Ona maz i synek oraz nasza rodzina mój maz, corcia, synek i ja :)

Gość hmmm..mmm
acha no i my wzajemnei traktujemy sie jak rodzina, poza tym wiemy na 100% ze sie zgdozi, chcemy tylko aby bylo milo

A co jesli ona nie bedzie chciala? Moze lepiej porozmawiac z nia na osobnosci najpierw? Moze niech sie zastanowi i przemysli?

Gość hmmm..mmm
Jezu ludzie! czy Wy czytac potraficie? Poza tym pytam tylko czy ktos potrafi sklecic kilka zdan, jesli to problem to sie nei wypowiadajcie...

Gość a ja bym nie
rób jak uważasz w takim razie:) może kup zaproszenie na chrzest jakieś ładne i tam zapros ją i całą ją rodzinę na chrzest.I może napisz w imieniu dziecka np coś takiego: Ania prosi ciocię żeby zechciała zostać jej mamą chrzestną,byłaby szczęsliwa i dumna z takiej drugiej mamy:)

Gość zielony listek19
trudno cos wymyslec bo nie znamy tej osoby a ja jak komus pisze to zazwyczaj wiem czy moge komus "pojechac" przyzartwac czy raczej bardziej oficjalnie sie zwrocic bo by sie dana osoba obrazila.

Gość hmmm..mmm
Nie no to jest bardzo fajna babka :) taka na luzie, takze zartobliwie tez mozna, aczkolwiek uwazam ze chyba nie za bardzo, bo to jednak powazna sprawa :) dzieki