Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowgirl

zrywam z nim 1 stycznia

Polecane posty

Gość cowgirl

nowy rok. trzeba zrobić porządki. po co męczyć jego i siebie. nie ma co się oszukiwać pozdrowienia dla wszystkich umiejących podjąć sluszną decyzję. ja ze swoją zwlekalam za dlugo

Gość pier.dul. sie

Gość cowgirl
dźinks very macz

no tak bo na nowy rok to sobie jeszcze skorzystasz - materialistka bo pewnie on płaci i na wigilię też pewnie prezent dostałaś a sama dałaś bokserki za 5 zł - materialistka 2x lepiej żyć w samotności :D

Gość jestem za
też tak postanowiłam, najlepiej zakończyć coś co nie ma sensu ni przyszłości niż się oszukiwać że może sie uda :(

Gość cowgirl
a ja wygralem życie ... trafileś jak kulą w plot on zyje na mój racunek. i m.in. dlatego zrywam dobra, nie chcę rozwijać wątku chcialam pozdrowić wszystkich, którzy otrzeźwieli w porę

Gość pier.dul. sie
głupia pi.zda jeszcze na sylwestra go wykorzysta

Gość jestem za
raczej da sie wykorzystać pasożytowi :O

Gość dobra lokata
sylwestra spędzam sama. czemu nastawiacie się, że on zaplaci za sylwestra? takie automatyczne myślenie. dzięki

Gość cowgirl
no widzisz. my idziemy razem, ale już zaplacilam za siebie. jedziemy też moim autem. czemu nastawiacie się, że w sylwestra facet placi? skąd wiecie?

Gość cowgirl
co mam się żalić - to że jestem z nim to mój wybór ... i moja wina. jestem wk...na to po co się żalić. trza coś z tym zrobić. próby zmiany nic nie daly. cierpliwość wyczerpala. nic na silę

Gość zazdroszczę zdecydowania
i siły, ja niestety nie mam na tyle żeby się zdecydować na tak odwazny krok.

Gość cowgirl
czy odważny? po prostu mam dośwaidczenie w zrywaniu. nie ma czym się chwalić. zaczynam się wstydzić, że nie umiem żyć z drugim czlowiekiem.

Gość zazdroszczę zdecydowania
dla mnie odważny. Ja nie mam dość odwagi żeby odejść, choć nie jestem całkiem szczęśliwa.

Cowgirl - o północy złożysz mu życzenia a na koniec dodasz "to możesz spierdalać" :D Czy zawsze masz takie wyczucie czasu i miejsca? :O

Gość cowgirl
zaprosilam go do rodzicow na obiad w sylwestra. jednak powiem mu, ze nie jedziemy do nich. zerwe wlasnie pierwszego, bo nie chce mu psuc sylwestra. bo idzie z nami jego kolega. wlasnie dlatego po sylwestrze, a nie przed. zdecydowana juz jestem

Gość osoba_trzecia
Jaka wspaniałomyśla - nie chce mu psuć Sylwestra :)

Gość cowgirl
bo on mi wypomni ze zepsulam mu ten wieczor ... nie chce dolewac oliwy do ognia. wystarczy ze nie pojedziemy do moich rodzicow. bo po tym to by byl jeszcze bardziej zly. jestem i tak juz zdecydowana, wiec kwestia tylko kiedy. wlasnie pakuje jego rzeczy, ktore ma u mnie.

Gość olllljeeeee
hehe ubawilas mnie ta data. :) no i jakze precyzyjna decyzja :D swoja droga dziwie ci sie, ze to ma wypasc wlasnie wtedy. przeciez jesli masz zerwac, mozesz to zrobic z dnia na dzien.nie musisz czekac do 1-go.

Gość cowgirl
data jest spozniona juz z miesiac. wtedy cos we mnie peklo. widac az tyle potrzeba mi bylo czasu, zeby przeanalizowac za i przeciw