Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 81n

Pocałowany przez siostrę żony.

Polecane posty

Gość 81n

Wiem, że już dziś pisałem, ale żadnego odzewu się nie doczekałem. Jestem w dziwnej sytuacji, może wszystko wyolbrzymiam ale nie wiem co o tym myśleć. W święta byłem na wigilii u rodziców żony, cała jej rodzina się zjechała i było ogólnie miło. No ale doszło też do nieco dziwnej sytuacji, bo gdy składałem życzenia starszej siostrze mojej żony, to ona mnie po nich przytuliła dłużej niż było trzeba i powiedziała że to były najładniejsze słowa jakie słyszłała od dłuższego czasu (a życzyłem jej zwyczajnie szczęścia w miłości, bo mimo że jest kobietą atrakcyjną to raczej trafia na nieodpowiednich facetów). Potem powiedziała mi jeszcze, że spodobał jej się prezent dla niej od nas i że wie że ja go wybierałem. No ale cały problem leży w tym, że tej samej nocy zdarzyło się tak że zostaliśmny sami w kuchni w lekkim półmroku, atmosfera itp, ona do mnie podeszła i powiedziała że to jest jej prezent dla mnie i mnie pocałowałą. ja byłęm tak zaskoczony ze nie wiedzialem co robić, ale w końcu wyszło na to że oboje się cąłowaliśmy. Nie musze mówić, że czuję się orkopnie względem mojej żony, ale nie wiem co myśleć o zachowaniu szwagierki.. proszę o jakąś radę.

Gość Ty zacznij myśleć
o swoim zachowaniu, a nie szwagierki :O bo zachowujesz się jak dupek całując się z siostrą żony :O

moim zdaniem powinieneś się zachowywać jakby do niczego nie doszło, zarówno względem żony jak i jej siostry

Gość 81n
Ale to ona była inicjatorką tego całowania, ja nawaliłem bo tego nie przerwałem. Czuję się jak ostatni drań, ale teraz bardziej zastanawiam się co strzeliło K. do głowy, czy rzeczywiście to była tylko strasznie nietypowa odpowiedź na życzenia i prezent czy zrobiła to z innego powodu.

Gość Ty zacznij myśleć
mimo wszystko, zamiast myśleć o niej i jej motywach - zajmij się sobą.

Gość Jeży_34
Ja miałem raz na wakacjach romans ze szwagierką. Upiłem ją a potem tak zerżnąłem że mnie jeszcze z rana jaja bolały. Polecam seks ze szwagierką, niezobowiązujący oczywiście :)

Gość ale denna historyjka
💤

Kto szwagierki nie wy****e ten nie będzie w niebie:) Mój kumpel zawsze tak mówi!

Gość loja-jolajna00
ja osobiscie traktowałabym to tak jakby to sie wogole nie stalo.. i nawet jak ci bedzie siostra zony o tym mowila, wkrecac jej ze chyba jej sie cos pomieszało. nie bylo tego i koniec.

Gość 81n
Nie zamierzam mówić żonie.

Gość loja-jolajna00
ja bym nawet tutaj nie pisala... wszystko zapisuje sie na serwerze;) ! wymaż to wydarzenie z zycia i szwagierke traktuj jak szwafierke - bo tego nie bylo