Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola212

Bóle macicy

Polecane posty

Gość ola212

Zażywam tabletki antykoncepcyjne Novynette od 3 lat. Trzy tygodnie temu wraz z pierwszą tabletką byłam zmuszona zażyć jedną tabletkę antybiotyku. Po 2 dniach doszło do stosunku przerywanego. Od tamtej pory mam bóle. Nie są to bóle podbrzusza, tylko z tyłu (prawdopodobnie tyłozgięcie) Chyba nie ciąża , bo za wcześnie prawd? Co o tym dziewczyny sądzicie?

Gość nie bardzo rozumiem
brałaś tylko jedną tablekę antybiotyku ? czemu przerwałaś kurację ? ból może być od stanu zapalnego jajnika, macicy, może też być objawem owulacji... zamiast dziwnie kojarzyć fakty zastanów się czy mialaś ostatnio miesiączkę, czy była tak samo obfita jak poprzednie, a jeśli podejrzewasz zrób test zamiast pytać na forum test wykryje czy jesteś w ciąży

Gość ola212
Przerwałam, ponieważ dostałam uczulenia po zażyciu jednej tabletki. Jakie są szanse na ciąże?

Gość ola212
Miesiączke powinnam mieć w tym tygodniu. Narazie wskazuje wszystko na to że się pojawi, bo zaczęły mnie boleć piersi jak zawsze. Tak czy inaczej jeżeli się nie pojawi to w tym dniu zrobie test. Jeżeli się pojawi to zrobie i tak dla pewności po okresie. A na forum dziewczynki szukam wsparcia chociaż psychicznego i opinii doświadczonych kobiet

Gość nie bardzo rozumiem
a co ja prorok jestem ? napisałam że prędzej podejrzewam jakąś infekcję niż ciążę nie piszesz kiedy miała

Gość nie bardzo rozumiem
doświadczeń z ciążą nie mam bo umiem się skutecznie zabezpieczać