Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój wymarzony domek

mój wymarzony domek

Polecane posty

Gość ciepła rękawiczka
Oba ładne, ale bardziej podobają mi się domy piętrowe.

z wyglądu zewnętrznego ladniejszy jest 2, ale na tej podstawie nie da się wybrać lepszego domu.

Gość rwriweouiroweu
zaden mi sie nie podoba, wiec dalej komentowac nie bede

pierwszy jest super, ale zdecydowanie wybralabym drugi...Blisko drogi macie dzialke? ten pierwszy ma oszkolne sciany...wszystko przez nie widac...poza tym wyobraz sobie mycie tych okien

Gość koparrrrren
piętrowe są niepraktyczne a na tych zdjęciach nic nie widać i trzeba być chorym na głowę, żeby się o takie rzeczy pytać. po pierwsze widać tylko z jednej perspektywy. po drugie najważniejsze w domu jest jego rozmieszczenie, ilość i układ pokoi, a nie kawałek ściany z zewnątrz :-O

Gość dokladnie tak
ty chcesz za 250 tys wybudowac dom?Heheh....nie wiem cdzy Ci sie uda no chyba ze mowa o BARDZO MALYM METRAZU:((

ten pierwszy bedzie trudno urzadzic...pod oknem mozesz postawic komode lub jakas szafeczke lub ogolnie jakos to zaangazowac, a w pierszym domu na tych scianach nic nie postawisz...

Gość oliwkaaaaaaaaa
bardziej podoba mi sie ten drugi, ale osobiscie wole pietrowy działka nie musi byc wtedy taka wielka

Gość mój wymarzony domek
działkę mamy na szczęście daleko od drogi także żadne podglądanie nie wchodzi w grę :P koparrrren a ty masz jakieś doświadczenie czy tylko tak takie uwagi zamieszczasz zaraz podam linki do tych domów

Gość mój wymarzony domek
a i nie jestem chora na głowę pytam sie tylko jak ci się nie podoba to głupie uwagi zostaw dla siebie koparrrren

Gość pytampowazniepania
mi sie osobiscie podoba bardziej 1 ,bardziej nowoczesny ,a teraz pytanie z innej baki bo tez planujemy sie budowac ile zamierzacie wydac na domz wyposazeniem?:) dlaczego tylko 250tys kredytu macie procz tego jakies oszczednaci czy myslicie ze zmiescicie sie w tej sumie?:)

Gość mój wymarzony domek
do pytampowazniepania mamy kilka swoich oszczędności ale mam nadzieję że zmieścimy sie w danej sumie, będziemy w dużym stopniu dom budować po znajomości mamy w rodzinie kilku murarzy, hydraulików, stolarzy więc zaoszćzędzimy trochę na robociźnie

Gość pytampowazniepania
moj wymarzony domek ,aha no tak zawsze jakas pomoc a robocizna teraz droga. W jakiej sumie planujecie sie zmiescic jesli wolno spytac?. My planujemy wydac na dom pol miliona ,ale dopoki nie bedzie pieniedzy nie zaczynamy nic .A pieniadze mam nadzieje ze juz wpadna w tym roku:)znaczy 2009

Gość ten 1
jest bardzo ładny też bym taki chciała ale ten 2 też nie jest zły i nie przejmuj się głupimi uwagami ludzie są poprostu zazdrośni POWODZENIA W BUDOWIE

Gość Monnnikaa
z wygladu podoba mi sie bardziej 1. Zaleta 2 jest to ze jest wiekszy.

Gość 2 jest fajny

Gość mama226
sam dach tego domu 1 czy 2 kosztować was będzie jakieś 100,000zł materiał i robocizna; więc na resztę zbyt dużo nie zostanie. wiem co mówię bo rok temu zakończyliśmy budowę domku z dachem dwuspadowym- mniejszym od tego na fotkach, i sam dach kosztował nas 70 tys.zł. , a jeszcze potem opierzenie, rynny - obliczcie ten projekt na spokojnie z fachowcem i dodajcie 30% na nieprzewidziane wydatki, żebyście się nie wpakowali w bagno...

Gość kkkkakkkaaka
takie domy sa fajne, ale drogie w utrzymaniu. lepiej zrobic mniejszy w rzucie a wyzszy. wtedy zaoszczedzisz na ogrzewaniu. a dach to im bardziej skomplikowace to cena rosnie do kolosalnych rozmiarow

Gość mój wymarzony domek
dzieki za rady wiecie to sa projekty na którym będziemy sie sugerowac mój mąż jest dekarzem, więc już sprawę dachu on załatwi(mamy ugadane z jego szefem że dach nam zrobią za pół ceny,za bardzo pół) ale będziemy starali robic sie taki prosty

Gość mój wymarzony domek
kurczę mi sie właśnie podobają takie niskie domki ale może coś jeszcze znajdziemy

Gość Z dwojga złego elewacje
pierwszego bardziej do mnie przemawia, bo nr 2 ma zaburzone proporcje, ale po przeanalizowaniu rzutów powim- szukaj dalej. Dom nr 1 ma fatalny układ. Kuchnia z jadalnia daleko od pokoju dziennego- wyobraź sobie, że na tym dystansie musisz przenieść talerze podczas imprezy. Do tego kibelek wychodzi od razu na stół :O Do mr 2- po kija w parterowym domu 2 łazienki obok siebie? O ile tutaj lepiej jest rozwiązana strefa dzienna o tyle cała reszta pozostawia wiele do rzyczenia. Te wszystkie zakamarki, załamania korytarza i garaż tuż obok sypialni :O

Gość Z dwojga złego elewacje
A ten ostatni to już w ogóle woła o pomstę do nieba :O Nie róbcie tego polskiemu krajobrazowi i nie budujcie takich architektonicznych koszmarków :O

Gość dobre to
Uwielbiam duże okna, więc chyba pierwszy...ale ten drugi wygląda tak przytulnie, chyba przez kolorystykę. Nie wiem, na którykolwiek się zdecydujesz, będzie to dobry wybór :)

Gość ciezko pracujaca na emigracji
Ja tez chce wymarzony domek ;(((((((((((( ale na razie mnie nie stac :(((((((((((((