Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilWGW

problem przy mnie jedna w sercu druga

Polecane posty

Gość kamilWGW

Witam! mam taki problem juz kiedys tu pisalem o tym ze bylem w toksycznym zwiazku...wysluchalem waszych rad i to skonczylem...nie jestem juz z ta kobieta 3 miesiace...mam teraz nowa dziewczyne...ale mysle o bylej...dodam ze bylem z nia rok...mysle o niej i nie czuje ze jestem z inna zupelnie osoba czuje ze nadal tamta ukochana jest przy mnie...kiedy to sie skonczy kiedy pokocham nowa dziewczyne?bo taki zwiazek dlugo nie potrwa ona sie zaangazowala a ja jestem troche obojetny nie chce jej skrzywdzic?mam ja zostawic teraz i byz juz zawsze sam?bo nigdy nie zapomne o bylej?prosze o rady...

Gość k.khmgfhndgxf
ja tez bylam w toksycznym zwiazku, juz 3 lata od rozstania mijaja a ja nadal o nim mysle. mialam 2 innych mezczyzn ale z zadnym nie czulam tego samego co z tamtym. z tym ze juz po czasie bedac z inna osoba nie mysli sie o ex, jak sie caluejsz nie myslisz o tym jak bylo wczesniej itd.

Nie ma sensu upajac sie bylym, toksycznym zwiazkiem. Co to Ci da ? Popelniles kardynalny blad, zbyt szybko po rozstaniu nawiazales nowy kontakt z inna dziewczyna. Stad fala niepewnosci bo sprawy, ktore musisz przezyc do konca, zostaly odepchniete na bok, i teraz wracaja z podwojna sila. Krzywdzisz teraz w ten sam sposob nowo poznana dziewczyne, jak Ciebie krzywdzono w toksycznym zwiazku. Kolo sie zamyka. Niczego poprzedni, toksyczny zwiazek Cie nie nauczyl, a juz na pewno nie nauczy innego myslenia, postepowania, nowy.

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!

Gość kamilWGW
wiec co mam zrobic?rozstac sie i co i czekac az mi minie?

Ja byłam w toksycznym zwiazku 3 lata rozstalismy sie 5 lat temu, od 4 lat jestem zwiazana z kims innym, na kim mi zalezy jednak do tej pory mysle jeszcze czasem o bylym. stare przyslowie mowi prawde czas goi rany... tylko nie jestesmy w stanie przewidziec ile bedzie nam tego czasu potrzeba zeby zaczac zyc od nowa, uwolnic sie od starej milosci.

Gość kamilWGW
mam teraz naprawde swietna dziewczyne...jest super jest mi z nia naprawde dobrze to cos zupelnie innego nic moj ostatni ,toksyczny' zwiazek...nie chce skrzywdzic tej dziewczyny....

Gość głupotą z Twojej strony
było pakowanie się w nowy związek, skoro nadal myślisz o byłej :O Najpierw trzeba było się "wyleczyć", a potem zawracać głowę tej dziewczynie.