Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona ania

czy moze byc ciaża

Polecane posty

Gość zmartwiona ania

czy mozliwe jest zajscie w ciąże przez pieszczoty znaczy sie mam na mysli przez wkładanie palca bo ja miałam płodne dni i sie piescilismy ale on nie miał wystrysku jakie jest prawdopodobienstwo ciązy

Gość zmartwiona ania
wiem ze tym pytaniem udowadniam to ze nie jestem jeszcze gotowa na sex ale dziekuje za odpowiedz

Gość Spokojna Mania
nie martw się, Twój chłopak musiałby mieć nasieniowody poprowadzone aż do palca byś mogła być w ciąży ;) każdej wiedzy trzeba łyknąć :)

Gość tez sie boję
ja mam tez takie obawy nie uprawiamy sexu z moim chłopakiem bo on szanuje to ze nie jestem jeszcze na to gotowa ale pieszczoty wchodza w gre i tez czasem boje sie ze cos przeniesie na palcach chociaz staramy sie uwazac najchetniej nie robiłabym tego ale nie umiem mu o tym powiedziec a bardzo boje sie ciązy

Gość ann///
To bedziesz sie z nim piescic bo boisz sie mu powiedziec ze wolałabys narazie tego nie robic?! Głupia jestes i tyle. Jak tak mozna? Robic cos wbrew sobie bo chłopak tego chce? Co to za zwiazek w którym boisz sie powiedziec własnemu chłopakowi o swoich odczuciach i obawach? Zastanów sie