Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_j

pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość hairspray
autorze jako że pracuje w tej branży odradzam Ci kupowanie biżuterii w Kruku, szczególnie białe złoto sie ściera pozostawiając po czasie nie ładny słomkowy odcień biżuterii, biżuteria dłuższa trwałością natomiast cieszy się z firmy Apart, mimo, że wybór jest skromniejszy.

Gość a_j
internet internetem, ale chce zobaczyc jak wygladaja te pierscionki na''zywo'' , jade je poogladac, dam Wam pozniej znac, ktory ostatecznie kupie

Gość a_j
hair dziekuje a ten z f-my gorecki?

Gość hairspray
z firmy gorecki równiez nie słyszałam skarg, więc sądzę, że stopy metali wykonuja starannie, życze powodzenia i szczęścia :)

Gość wcale nie jest drogi i jest
bzdury.... Od 7 lat mam pierścionek z białego złota, z Kruka właśnie nic się z nim nie dzieje, a czyszczę w nim prysznic Cilitem, nawet armaturę mi zżarło:O A pierścionek wygląda bardzo dobrze. Białe złoto po latach zawsze ma słomkowy kolor, bo rodowanie się ściera. Ale to jest nieuniknione. Mimo wszystko na razie mój pierścionek jest biały.

Gość wcale nie jest drogi i jest
Apart jest droższy niż Kruk, bo się teraz intensywnie reklamują. jednak moim zdaniem mają gorsze wzornictwo i niestety gorszą jakość... Kupiłam siostrzenicy srebrne kolczyki, jednak kosztowały [ponad 100zł. I po 3 tygodniach odpadło im zapięcie:O

Gość co powiecie na ten
http://www.apart.pl/pl/diament a jak wam się podoba mój? Pomimo że jest skromniutki to ślicznie wygląda na palcu (moim) jak go przymierzyłam to się w nim zakochałam. Mam tylko z żóltego złota.

Gość bardzo ładny
masz gust.

Gość a_j
witam ponownie kupiłem ten pierwszy, od goreckiego, mysle , ze bedzie pasował do osoby, ktora ma go nosic, jak dla mnie jest w sam raz, taki jak ktos to juz ujął, ponadczasowy moja Pani nie przepada za bizuterią, pierscionkow nie nosi wcale, mam nadzieje, ze ten zechce dziekuję wszystkim za pomoc, oswiadczyc musze sie sam :D pozdrawiam andrzej

Gość baskaaa30
ladny

Gość diamenty są przereklamowane
cyrkonie tandetne :o Ja mam tanzanit :D jest cudny :D

Gość gość
Jeśli nie wiesz jaki pierścionek wybrać wejdź na stronę https://www.ring4you.eu/brylanty-i-zloto-palladowe jest na niej wszystko na temat różnych pierścionków od złota do brylantów, mi ona strasznie pomogła w wyborze pierścionka dla mojej kobiety