Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sQa71

Co myślicie o tych butach?

Polecane posty

Gość kwiatek_niebieski
Ja preferuje bardziej eleganckie obuwie, emu dobrze wyglada jak ma sie sporowy styl ubierania... Ja mam w zyciu tak, że jak czegos sobie odmowie, potem zaluje, ze tego nie kupilam i w koncu i tak po to wracam. Tobie sie maja podobac, a wiec w mysl mojej zasady - kupuj i noś :)

ja ubieram się głównie sportowo bo tak mi jest najwygodniej. Dziękuję za radę. Chodzi o to, że większość moich znajomych mówi, że są paskudne, dlatego pytam o ogólny pogląd..

Gość kwiatek_niebieski
nie ma za co :) Ja nie uwazam ze są paskudne :) Odpowiednio dobrane i komponujące się z całością, napewno nie beda wygladac zle :) Pozdrawiam i zycze szampanskiego sylwestra :)

Gość yooo
bardzo fajnie buty :)

mam dwie pary i nikt mi nie powiedzial, ze sa paskudne :O znajomi lubia moj styl, czesto pytaja gdzie cos kupilam, mysle, ze gdyby buty az tak bardzi im przeszkadzaly to staly by sie obiktem zartow, a jak na razie nikt na nie nie zwrocil uwagi. chodze w tym w czym mi wygodnie w tym roku sa to buty tego typu, niekoniecznie emu.

Gość madziulkaaa21
ja osobiście nie przepadam za takimi butami,ale niektóre dziewczyny naprawdę fajnie w nich wyglądają,tak im pasują i myślę,że te są nawet nawet:)

Gość Ups...........................
Nie wiem jakie one są gatunkowo zrobione, widziałam dziewczynę na ulicy to te jej emu były tak strasznie rozklapione że pięta to prawie była przy zelówce. Jak nowe o.k wyglądają ciekawe co będzie potem.