Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalen87676a

koszmary 3 letniego Mateuszka

Polecane posty

Gość magdalen87676a

Mam 3 letniego synka. Nie stwierdzono u niego ADHD ale jest nadpobudliwy. Ma epilepsję gdy się zdenerwuje lub czegos mu nie damy co chce. Dusi sie i zapada w krotka spiczke jednak czasem zdarzaly sie kilku godzinne i jechalismy do szpitala. Ma bardzo dziwne sny ostatnio tulil sie do mnie caly dzien i mowil ze w nocy zabrala go baba jaga, albo ze mama i tata nie zyja a go pani zabrala bo worka. Czy to normalne? Boje sie ze moze miec przez to jakas chorobe.

Gość ....Wykrywacz prowokacji....
na 1 rzut oka widac ze to prowokacja

Gość magdalen87676a
Prowokacja? Ja pytam czy mój syn który ma bujną wyobraźnie ogląda Jetix a sami wiecie jakie tam są bajki, potem walczy bawiąc się z kolegmi jak jego bajkowi koledzy a potem ma przez to dziwne sny. Pani psycholog powiedziala ze to normalne w jego wieku ale on bardzo czesto miewa takie dziwne sny moze to przez bajki? Razem z mezem juz nie puszczamy mu niektorych ale wciaz je ma.

Gość Szmaciarzzzzzz
ja bym podał do sądu Jetix, a z synkiem wybrałbym się do psychologa

Gość skoro widzisz że te bajki
mają wpływ na jego zachowanie to po co mu je włączasz , proste to jest jest tyle fajnych bajek ze naprawdę nie musisz mu tego włączać

Gość magdalen87676a
Przepraszam bardzo, przeciez napisałam ze gdy synek zaczal nasladowac nie oglada tych bajek oglada piotrusia pana i pszczolke maje a przedtem ogladal to co rowiesniocy z osiedla power rangers i masz ci skutki. Bylam u psychologa powiedziala ze wyrosnie, ale jego sny nas przerazaja ostatnio obudzil meza w nocy i powiedzial ze pani po niego przyszla zabrala mu kaszke i zabrala mame do worka.

Gość skocny matas
a którą cześć Power Rangers pani synek oglądał?

Gość magdalen87676a
Ja nie wiem. Ciagle skacze i wydaje podobne okrzyki. Teraz sie tego oduczyl bo nie oglada juz tej bajki choc jak sobie o niej przypomni to placze i prosi zebysmy mu ja wlaczyli a wtedy zazwyczaj włączam na dvd cos innego jak np. krol lew.